Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nyderlandų policija sulaikė netikrą „Borisą Johnsoną“ dėl įtariamo vairavimo išgėrus

Nyderlandų policija, suėmusi vyrą dėl vairavimo išgėrus, nustebo sužinojusi, kad jo vairuotojo pažymėjime nurodytas vardas ir pavardė yra Borisas Johnsonas, praneša „The Guardian“.
Borisas Johnsonas, netikras vairuotojo pažymėjimas
Borisas Johnsonas, netikras vairuotojo pažymėjimas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ukrainiečio suklastotas vairuotojo pažymėjimas su buvusio Didžiosios Britanijos ministro pirmininko nuotrauka ir teisinga gimimo data tariamai buvo išduotas 2019 m. ir galiojo iki 3000 m. pabaigos.

Policijos atstovas spaudai Thijsas Damstra sakė, kad pareigūnai tyrė incidentą, kai sekmadienį netrukus po vidurnakčio automobilis atsitrenkė į stulpą netoli Emos tilto šiauriniame Groningeno mieste. Automobilis buvo paliktas, tačiau vėliau policijai buvo pranešta, kad vairuotojas stovėjo ant tilto.

„Asmuo negalėjo prisistatyti ir atsisakė atlikti patikrinimą alkotesteriu“, – pirmadienį sakė T.Damstra. 35 metų vyras iš nedidelio Zuidhorno miestelio, esančio į vakarus nuo Groningeno, buvo suimtas, o policija atliko automobilio kratą. „Viduje policija rado suklastotą vairuotojo pažymėjimą, priklausantį Borisui Johnsonui“, – sakė T.Damstra.

„Šio asmens nelaimei, mes nepatikėjome jo klastote“, - Groningeno policija pranešė savo „Instagram“ paskyroje.

Policija negalėjo pasakyti, kur buvo pagamintas suklastotas dokumentas, tačiau buvusi Nyderlandų visuomeninio transliuotojo NOS korespondentė Rusijoje Kysia Hekster NOS paskelbtame tviteryje teigė, kad suklastotų vairuotojo pažymėjimų galima lengvai nusipirkti Ukrainos turizmo parduotuvėse.

„Kiek man žinoma, tikrasis ponas Borisas Johnsonas tuo metu nebuvo Nyderlanduose“, - sakė policijos atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas