Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamatykite patys: B.Obama sudrebino Detroitą pradėjęs repuoti Eminemo dainą

Buvęs Jungtinių Valstijų prezidentas Barackas Obama per prezidento rinkimų kampanijos mitingą Detroite už demokratų kandidatę Kamalą Harris vos įėjęs sudrebino sceną ir miniai repavo Eminemo hito „Lose Yourself“ pirmąsias eilutes.

B.Obamą į sceną pakvietė reperis Eminemas, kuris prieš tai kreipėsi į jo gimtajame mieste susirinkusius amerikiečius ir paragino balsuoti už K.Harris: „Nemanau, kad kas nors nori Amerikos, kurioje žmonės nerimauja dėl keršto, ką žmonės padarys, jei pareikš savo nuomonę. Manau, kad viceprezidentė K.Harris palaiko tokią šios šalies ateitį, kurioje šios ir daugelis kitų laisvių bus saugomos ir puoselėjamos.“

„Esu dalyvavęs daugelyje mitingų, todėl paprastai nesinervinu. Bet po Eminemo kažkaip jaučiausi kažkaip nekaip“, – užlipęs į sceną pradėjo B.Obama, prieš pereidamas prie pirmųjų dainos eilučių.

VIDEO: Agitacijoje už Kamala Harris po Eminemo į sceną užlipęs Barackas Obama užrepavo

„Pastebėjau, kad mano delnai prakaituoja, keliai linksta, rankos apsunko, jau vemiu ant megztinio, mamos spagečiai, nervinuosi, bet iš pažiūros atrodau ramus ir pasiruošęs mesti bombas, bet vis užmirštu...(...)“, – įsijautė buvęs prezidentas ir pajuokavo manęs, kad Eminemas koncertuos, o jis bus kviestinė žvaigždė.

Po to surimtėjęs B.Obama savo kalboje peikė respublikonų kandidatą į prezidentus Donaldą Trumpą, primindamas, kaip D.Trumpas išreiškė abejonę dėl 2020 m. rinkimų rezultatų. „Kadangi D.Trumpas norėjo skleisti melą apie rinkėjų apgaudinėjimą Mičigane, protestuotojai suvažiavo, daužė langus ir šaukė: „Įleiskite mus. Sustabdykite balsų skaičiavimą“. Viduje gąsdinami rinkimų darbuotojai... ir visa tai dėl to, kad D.Trumpas negalėjo susitaikyti su pralaimėjimu... Nėra absoliučiai jokių įrodymų, kad šis žmogus galvoja apie ką nors, išskyrus save.“

Buvęs prezidentas taip pat suabejojo D.Trumpo psichiniu tinkamumu eiti prezidento pareigas.

„Jūs susirūpintumėte, jei senelis elgtųsi šitaip. Bet taip elgiasi žmogus, kuris nori nekontroliuojamos valdžios“, – kalbėjo B.Obama.

Jis taip pat atkreipė dėmesį į D.Trumpo triuką, kai jis dirbo visuomenei uždarytoje „McDonald's“ virtuvėje ir kasoje, kurioje maistą išsinešimui apmoka klientai automobiliuose.

K.Harris, kalbėjo B.Obama, „dirbdama koledže dirbo „McDonald's“, kad susimokėtų už savo išgyvenimą. Ji neapsimetinėjo, kad dirba „McDonald's“, kai jis buvo uždarytas“.

Demokratų kandidatas į viceprezidentus Tim Walzas, taip pat kalbėjęs mitinge, pasmerkė šį triuką kaip apsimetinėjimą: „Padirbti užsakymai netikriems klientams“.

Jis taip pat apeliavo į žodžio laisvę, sakydamas, kad D.Trumpas „kalba apie kariuomenės siuntimą prieš žmones, kurie jo nepalaiko“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento