Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pamatykite: po galingos krušos Jungtinių Arabų Emyratų gyventojai lipdė sniego senį

Pirmadienio rytą atsibudę Al Aino (Jungtiniai Arabų Emyratai) gyventojai stebėjosi baltai padengtomis gatvėmis ir dideliais ledinės krušos kamuoliais, kurie talžė į jų automobilius ir langus.

Geriausiai žinomas šalies „audrų medžiotojas“ Fahadas Mohamadas Abdul Rehmanas nenuvylė ir pasidalijo keliais vaizdo įrašais, kuriuose užfiksuota, kaip susijaudinę gyventojai džiūgauja, tyrinėdami krušos nusėtą teritoriją po intensyvios rytinės audros.

„Prieš dvi savaites oras staiga tapo karštas, o tai neįprasta šiam metų laikui. Po to buvo trumpas laikotarpis su oro gūsiais, po kurio vėl prasidėjo šilti orai. Paprastai tai reiškia, kad gali įvykti koks nors neįprastas reiškinys“, – pasakojo pašnekovas.

VIDEO: Jungtiniuose Arabų Emyratuose – džiaugsmas ir nuostaba: regioną užklupo netikėtas orų reiškinys

Kaip tik tuo metu Fahadas buvo Al Tivajos rajone ir matė, kaip gatves ir dykumas užgriuvo kruša.

Pasak jo, smarki kruša prasidėjo apie 5 val. ryto ir tęsėsi daugiau nei valandą. „Ji buvo intensyvi. Ledo gabalai buvo milžiniško dydžio, ko anksčiau nebuvome matę šioje regiono dalyje. Buvo apgadinta daug automobilių. Laimei, žmonės tuo metu miegojo, todėl jie buvo saugūs“, – sakė jis.

VIDEO: Nieko sau: po galingos krušos Jungtinių Arabų Emyratų gyventojai lipdė sniego senį

Kitame vaizdo įraše, kuriuo jis pasidalijo, matyti automobiliai, važiuojantys į krušos nusėtas kopas. „Buvo labai sunku važiuoti kopomis, padengtomis ledu. Tačiau daug žmonių ryžosi išvažiuoti ir pasimėgauti šia patirtimi“, – kalbėjo pašnekovas.

Dar viename vaizdo įraše matyti, kaip kruša atskleidžia žaismingą gyventojų prigimtį ir jie iš krušos kamuolių ant žemės suformavo „sniego senį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus