Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Partizanai nufilmavo: Kursko srityje sprogo geležinkelis

Partizaninio judėjimo „Ateš“ nariai paskelbė surengę sabotažo akciją per Kursko sritį einančiame geležinkelyje ir susprogdinę signalus perduodančią relinę stotį.

„Mūsų agentai susprogdino relinę stotį vienoje iš pagrindinių geležinkelio linijų, kuria Rusijos ginkluotosios pajėgos tiekia įrangą ir amuniciją į Kursko fronto ruožą. Ši geležinkelio linija yra strategiškai svarbi, nes ja nuolat aprūpinama fronto linijoje esanti Rusijos kariuomenė. Jos sutrikdymas susilpnina logistinį aprūpinimą ir trukdo gabenti svarbią karinę įrangą“, – sakoma „Ateš“ judėjimo „Telegram“ kanale.

„Kol Rusijos ginkluotosios pajėgos jaučiasi saugios, mes ir toliau smogsime jų gyvybiškai svarbiai infrastruktūrai“, – pridūrė jie.

Reline stotis yra geležinkelio signalizacijos ir automatikos įrenginys, naudojamas traukinių judėjimui tam tikrose geležinkelio linijos atkarpose stebėti ir valdyti. Relės „spintose“ yra elektrinės relės ir kita įranga, kuri užtikrina signalų perdavimą ir šviesoforų, saugos signalų, blokuočių ir kitų geležinkelių infrastruktūros elementų valdymą.

VIDEO: Partizanų judėjimas „Ateš“ nufilmavo: Kursko srityje sprogo geležinkelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas