Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasaulio lyderiai linki koronavirusu užsikrėtusiam D.Trumpui greitai pasveikti

Pasaulio lyderiai penktadienį linkėjo Donaldui Trumpui ir jo žmonai Melaniai greitai pasveikti, JAV prezidentui paskelbus, kad jiedu karantinuojasi, testais nustačius jiems koronavirusą.
Donaldas Trumpas ir Melania Trump
Donaldas Trumpas ir Melania Trump / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rusija

„Esu įsitikinęs, kad jūsų gyvybinė jėga, gera nuotaika ir optimizmas padės jums dorotis su šiuo pavojingu virusu“, – sakė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, kurio žodžius citavo Kremlius.

„Žinoma, linkime prezidentui Trumpui greitai ir lengvai pasveikti“, – žurnalistams sakė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.

VIDEO: D.Trumpas, žurnalistus raginęs nusiimti kaukes, kartu su žmona Melania susirgo koronavirusu

PSO

Pasaulio sveikatos organizacijos vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas palinkėjo JAV pirmajai porai „visiškai ir greitai pasveikti“.

D.Trumpas išveda Jungtines Valstijas iš PSO, kaltindamas šią Jungtinių Tautų organizaciją netinkamai reagavus į koronaviruso pandemiją ir palaikant pernelyg glaudžius ryšius su Kinija.

ES

„Linkiu @realDonaldTrump ir @FLOTUS greitai pasveikti. COVID-19 yra mūšis, kuriame mes visi toliau kovojame. Kasdien. Nepriklausomai nuo to, kur gyvename“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Europos Vadovų Tarybos pirmininkas Charles'is Michelis, paminėdamas D.Trumpą ir M.Trump.

JK

„Siunčiu geriausius linkėjimus prezidentui Trumpui ir pirmajai poniai, – tviteryje parašė Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas. – Tikiuosi, jie abu greit pasveiks nuo koronaviruso.“

Pats B.Johnsonas balandžio mėnesį užsikrėtęs koronavirusu tris naktis praleido intensyviosios slaugos palatoje.

Vokietija

„Nusiunčiau Donaldui ir Melaniai Trumpams savo geriausius linkėjimus“, – kanclerės Angelos Merkel vardu sakė jos atstovas Steffenas Seibertas.

„Tikiuosi, kad jie pasveiks nuo koronavirusinės infekcijos ir netrukus bus vėl visiškai sveiki“, – sakiusi kanclerė.

NATO

„Geriausi linkėjimai @realDonaldTrump ir FLOTUS. Tikiuosi, jie abu greitai pasveiks nuo COVID-19“, – parašė NATO vadovas Jensas Stoltenbergas.

Indija

„Linkiu savo draugui @POTUS @realDonaldTrump ir @FLOTUS greitai pasveikti ir geros sveikatos“, – tviteryje linkėjo Indijos premjeras Narendra Modi.

Izraelis

„Kaip milijonai izraeliečių, Sara ir aš galvojame apie prezidentą Donaldą Trumpą ir pirmąją ponią Melanią Trump, ir linkime savo draugams greit visiškai pasveikti“, – savo ir žmonos vardu sakė Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu.

Egiptas

„Nuoširdūs palinkėjimai greitai pasveikti JAV prezidentui Donaldui Trumpui ir pirmajai poniai“, – sakė Egipto prezidentas Abdel Fattahas al Sisi.

Jis sakė norintis, jog pirmoji JAV pora „greitai įveiktų šį etapą ir susigrąžintų visišką sveikatą bei sveikatingumą, kad vėl galėtų vadovauti branginamoms JAV pastangoms kovoti su šiuo virusu visame pasaulyje“.

Pietų Korėja

„Drauge su Korėjos Respublikos žmonėmis mano žmona ir aš linkime jums ir pirmajai poniai greitai pasveikti. Taip pat norėtume perduoti savo nuoširdžius padrąsinimo ir paramos žodžius jūsų šeimai ir Jungtinių Amerikos Valstijų žmonėms“, – sakė prezidentas Moon Jae-inas.

Lenkija

„Mūsų linkėjimai greitai pasveikti mūsų draugams @realDonaldTrump ir @FLOTUS. Lenkija ir JAV įveiks sunkumus ir sėkmingai kovos su #COVID19“, – „Twitter“ parašė lenkų prezidentas Andrzejus Duda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas