Per tą patį laiką Rusijos artilerijos vis labiau bombarduojamam jo rajonui gali smogti galingas sprogstamasis sviedinys, kuris išdaužytų langus, suluošintų jo klientus ar sugriautų jo užkandinę.
Tačiau nepaisant kiekvieną užsakymą lydinčios rizikos, pailgas sūrio ir mėsos kepinys, pabarstytas krapais, yra nepaprastai populiarus tarp Ukrainos karių ir miesto gyventojų, sudarančių tolydžio mažėjančią klientų bazę.
A.Švedas mano, kad jo užkandinė yra paskutinioji vis dar veikianti šiame smarkiai niokojamame mieste – svarbiame beveik 10 mėnesių trunkančio karo mūšio lauke.
„Ryte mes apšaudomi nuo 8 iki 9 valandos. Tada po pietų – nuo 2 iki 4 valandos, – atsidusęs sakė 41 metų A.Švedas. – Jei driokstels, tai driokstels – nebus kada nerimauti.“