Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Protestuotojai Gruzijoje nusiaubė buvusios Michailo Saakašvilio partijos būstines

Protestuotojai Gruzijoje nusiaubė „Jungtinio nacionalinio judėjimo“ partijos, kurios įkūrėju laikomas buvęs šalies lyderis, o dabar teisėsaugos ieškomas Michailas Saakašvilis, būstines, rašo newsru.com.
Mitingas
Mitingas / REUTERS/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, kad gaujos užėmė partijos būstines Kutaisio, Gorio, Batumio ir Ozurgečio miestuose. Partijos atstovas Nugzaras Ciklauris teigė, kad protestuotojų siautėjimą stebėję policijos pareigūnai jokių veiksmų nesiėmė ir nei vieno asmens nesulaikė.

Pasak jo, Goryje protestuotojų gauja išdaužė partijos būstinės langus, o ant sienos pritvirtino užrašą: „Likviduota“. Kutaisyje protestuotojų minia reikalavo partiją palikti būstinę.

Daugelis protestuotojančių asmenų piktinosi partijos narių ryšiais su buvusius Gruzijos prezidentu M.Saakašviliu, kuris šiuo metu eina Ukrainos miesto Odesos gubernatoriaus pareigas.

Buvusio šalies vadovo atsakomybės viešai pareikalavo ir dabartinės valdžios vicepremjeras, praeityje žymus futbolininkas Kacha Kaladzė. Jo teigimu, buvęs šalies vadovas turėtų būti teisiamas dėl korupcijos atvejų ir galios viršijimo, kuris vyko jo valdymo metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas