Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pusnuogė „Femen“ aktyvistė protestuodama prieš Irano politiką imitavo pasikorimą

Pusnuogė feministinės organizacijos „Femen“ narė ketvirtadienį Paryžiuje imitavo pasikorimą, taip protestuodama prieš Irano lyderio Hassano Rouhani vizitą Prancūzijoje, rašo jpost.com.

Ant Debilly pėsčiųjų tilto performansą atlikusi mergina buvo nusidažiusi savo krūtinę Irano vėliavos spalvomis ir laikė užrašą, skelbiantį „Sveikas Rouhani, laisvės žudike“.

VIDEO: Paryžiuje pusnuogė mergina pasikabino po tiltu

„Mes organizavome šį viešą protestą tam, kad atkreiptume dėmesį į faktą, kad šioje šalyje kasmet mirties bausme yra nubaudžiama iki 800 asmenų“, – teigė „Femen“ atstovė Sarah Constantin.

„Tarp jų ir moterys, feministės, homoseksualūs asmenys, laisvo mąstymo asmenys, kurie pasmerkti pūti laukdami mirties. Francois Hollande'ui tai nerūpi. Jis pakvietė Rouhani į Eliziejaus rūmus išgerti arbatėlės ir pasirašyti kelių naujų sutarčių“, – piktinosi „Femen“ narė.

Prognozuojama, kad per H.Rouhani vizitą bus pasirašytos kelios svarbios prekybos sutartys.

Prancūzijos automobilių gamintoja „Peugeot“ jau paskelbė oficialiai grįžtanti į Irano rinką, sudariusi sutartį pagaminti po 200 tūkst. automobilių per metus.

H.Rouhani taip pat turėtų paskelbti apie Irano ketinimą įsigyti daigiau nei 100 keleivinių lėktuvų iš Europos civilinės aviacijos milžinės „Airbus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas