Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Putino įgaliotiniu tapęs kino kūrėjas N.Michalkovas susižeidė Žemutiniame Naugarde

Žinomas Rusijos kino režisierius Nikitai Michalkovas ketvirtadienio rytą parkrito gatvėje ir turėjo kreiptis į medikus. Nelaimė ištiko jam einant į vienos vietos televizijos studiją, kur režisierius turėjo dalyvauti debatuose kaip kandidato į Rusijos prezidento postą Vladimiro Putino įgaliotinis.
Nikita Michalkovas
Nikita Michalkovas / Forum Cinemas nuotr.

„Neprasidėjus debatams, kai jau susėdome, N.Michalkovas pareiškė padėjėjui, kad paslydo gatvėje dar neatėjęs į studiją. Sudalyvavom eteryje. Tada jam iškvietė medikus, dėl viso pikto. Mačiau nedidelį įbrėžimą jo galvoje, bet nieko rimta. Jis po to pratęsė diskusiją per radiją“, – pranešė naujienų agentūrai „Interfaks“ Rusijos liberalų demokratų partijos atstovas Sergejus Brovkinas, taip pat dalyvavęs debatuose.

Žemutinio Naugardo srities sveikatos apsaugos ministerijos atstovai šio įvykio nekomentavo, remdamiesi pacientų duomenų apsaugos įstatymu.

Ankstyvą ketvirtadienį buvo pranešama, kad N.Michalkovas paguldytas į ligoninę, nes jam pasidarė bloga Žemutinio Naugardo televizijos centro eterio metu. Prieš tai jis stipriai susitrenkė, kai parkrito išėjęs iš viešbučio.

N.Michalkovo atstovai patvirtino, kad jis pargriuvo, bet paneigė, jog režisierius buvo paguldytas į ligoninę.

„Nikita Sergejevičius atvyko į Žemutinį Naugardą dalyvauti debatuose ir priešrinkiminės kampanijos susitikimuose kaip Vladimiro Putino įgaliotinis. Jis iš tikrųjų paslydo ir parkrito. Buvo nuspręsta atlikti medicininę apžiūrą. Paaiškėjo, kad rimtų sužeidimų nėra, taigi, Nikita Sergejevičius nusprendė tęsti darbo kelionę ir dalyvauti visuose suplanuotose susitikimuose“, – ketvirtadienį agentūrai „Interfaks“ pranešė N. Michalkovo atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas