Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Kadyrovas paskelbė kraujo kerštą

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas paskelbė kraujo kerštą senatoriui iš Dagestano Suleimanui Kerimovui ir Valstybės Dūmos deputatams Bekchanui Barachojevui ir Rizvanui Kurbanovui, jei šie neįrodys, kad neplanavo pasikėsinimo į jį. Atitinkamas vaizdo įrašas buvo paskelbtas R.Kadyrovo „Telegram“ kanale.
Ramzanas Kadyrovas
Ramzanas Kadyrovas / R.Kadyrovo „Telegram“ nuotr.

Taip R.Kadyrovas komentavo šaudymą „Wildberries“ biure Maskvoje. Pasak Čečėnijos lyderio, pasikėsinimą į jį užsakė dėl eilinės „verslo situacijos“. Jis teigia turįs liudininkų dėl paties užsakymo ir net įvardytos sumos. Dabar R.Kadyrovas skelbia kraujo kerštą S.Kerimovui, B.Barachojevui ir R.Kurbanovui, jei šie neįrodys priešingai.

„Yra liudininkų, yra žmonių, iš kurių jie gavo užsakymą, klausiant „už kiek galite priimti užsakymą“, – sakė Čečėnijos lyderis.

Prieš tai R.Kadyrovas teigė, kad kai kurie žmonės bandė suteikti „nacionalinį atspalvį“ incidentui internetinės pardavimo platformos „Wildberries“ biure.

Rugsėjo 18 d. prie „Wildberries“ biuro Maskvos centre įvyko ginkluotas konfliktas. Bendrovės įkūrėja Tatjana Kim (Bakalčiuk) sakė, kad jos vyras, lydimas ginkluotų apsaugininkų, bandė užimti bendrovės biurą Romanovo gatvėje Maskvoje. Ginkluoti kaukėti vyrai taip pat atėjo į „Wildberries“ biurą prie Dinamo metro stoties.

Anksčiau verslininkė pranešė apie „Wildberries“ sandėlių statybų „įšaldymą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas