Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Radinys Barselonoje: moters krūtinėje – kokaino pripildyti implantai

Iš keleivių oro uosto saugumo patikros moteris Ispanijoje atsidūrė ant operacinio stalo. Pareigūnai nustatė, kad moters krūtinėje įsiūti kokaino pripildyti implantai, skelbia naujienų tarnyba CNN.
Moters krūtinėje rastuose implantuose buvo 1,4 kg kokaino.
Moters krūtinėje rastuose implantuose buvo 1,4 kg kokaino. / AFP/Scanpix nuotr.

Į Barselonos oro uostą iš Kolumbijos atskridusi panamietė pasakojo keistą istoriją, kuria pareigūnai nepatikėjo ir netrukus išvydo, kad po jos krūtine telkiasi kraujas.

Ispanijos pareigūnai visuomet atidžiai tikrina karštu vadinamą reisą iš Kolumbijos, žinomą, kaip vieną populiariausių narkotikų kelių į Europą. 90 proc. kokaino į JAV patenka būtent iš Kolumbijos. 

Keleivės patikros metu pareigūnams kilo įtarimų, kokiu tikslu moteris atskrido į šalį, paskelbė Ispanijos vidaus reikalų ministerija. Jos elgesys kėlė įtarimų, kad panamietė gali gabenti narkotikus – bagaže arba paslėptus savo kūne. 

Kuomet pareigūnė čiuopiamaisiais judesiais patikrino moterį, ties jos krūtine aptiko kruvinų tvarsčių, po kuriais slėpėsi pjūviai. Krūtinėje buvo įsiūti maišeleliai su „baltos spalvos pašalinėmis medžiagomis“. 

Panamietė teisinosi ką tik pasididinusi krūtinę ir ši esą dar nesugijusi, tačiau pareigūnų istorija neįtikino ir moteris buvo nugabenta į ligoninę. 

Medikų komanda iš kiekvienos krūties ištraukė maišelius, kurie buvo pilni baltos spalvos miltelių. Nustatyta, kad moteris gabeno apie 1,4 kg kokaino, kurio vertė per 100  tūkst. JAV dolerių. 

Moteris uždaryta į areštinę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas