Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Respublikonų kandidatas į JAV prezidento postą pažadėjo smogti į veidą Vladimirui Putinui

Buvęs Niujorko gubernatorius ir kandidatas į JAV prezidento postą George'as Patakis televizijos CNN eteryje pažadėjo smogti į veidą Rusijos lyderiui Vladimirui Putinui bei pareiškė nebijantis numušti Rusijos karo lėktuvą, rašo ibtimes.com.
George'as Patakis
George'as Patakis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Putinas yra chuliganas ir svarbiausias bei efektyviausias dalykas, kurį gali padaryti chuliganui – smogti jam į veidą“, – teigė respublikonas G.Patakis, aptardamas galimus santykius su Rusijos lyderiu.

Antradienio debatuose, kuriuos transliavo ir CNN, dalyvavo kandidatai, turintys mažesnį palaikymą. Juose susidūrė ir buvęs Arkanzaso gubernatorius Mike'as Huckabee, buvęs Pensilvanijos senatorius Rickas Santorumas bei Pietų Karolinos senatorius Lindsey Grahamas.

„Mes esame kare, kurio negalime pralaimėti“, – tikino L.Grahamas, kalbėdamas apie teroro aktus Paryžiuje, o M.Huckabee pridūrė, kad amerikiečiai yra praradę pasitikėjimą savo valdžios atstovais.

G.Patakis didžiausio dėmesio sulaukė po to, kai sugebėjo išsaugoti gubernatoriaus postą net tris kadencijas demokratų dominuojamame Niujorko regione. Tiesa, paskutinį kartą aukšto rango postą jis užėmė 2006 metais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas