Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šokiruojantis vaizdo įrašas: galimai karvę bandęs išprievartauti rusų turistas išneštas ant neštuvų

Rusų turistas Tailande galimai bandė išprievartauti karvę, o ši agresyviai sureagavusi jį ėmė badyti ragais. Vyriškį atvyko gelbėti policija, rašo „DailyMail“.
Rusų turistas Tailande galimai bandė išprievartauti karvę
Rusų turistas Tailande galimai bandė išprievartauti karvę / 15min.lt koliažas/Stop kadrai

Teigiama, kad Surat Thani mieste Tailando pietuose 26 metų Jevgenijus Kuvšinovas nusirengė ir pirmiausia priėjo prie patino galvijo, o vėliau jo dėmesį patraukė ir patelė, pririšta prie medinės tvoros.

Poilsiautojas esą bandė užsiropšti ant karvės, bet ji į tai sureagavo aršiai – prispaudė rusą prie žemės ir badė ragais.

Vietos gyventojai išvydę tokį vaizdą iškvietė policiją. Jie girdėjo ir jo pagalbos šauksmus, kai šis buvo užpultas.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai ir medikai rusą išnešė ant neštuvų. Jis buvo nuvežtas į Bannadermo ligoninę gydyti žaizdų ant užpakalio ir įbrėžimų ant viso kūno. Visgi ten neliko.

Kaip pasakojo pareigūnai, atvykus į ligoninę jis ėmė elgtis kaip pamišęs, tad gydytojai jo nepriėmė ir dabar jis sulaikytas policijos komisariate.

VIDEO: Rusų turistas Tailande galimai bandė išprievartauti karvę

Paramedikas teigia įtariantis, kad rusas bandė pasimylėti su karve, taip pat galėjo būti apsvaigęs.

„Jo automobilyje radome kanapių, taigi galbūt jis buvo apsvaigęs. Iš to, ką matėme, jo veiksmai leidžia manyti, kad jis bandė su karve padaryti kažką nešvaraus, kad bandė su ja pasimylėti“, – teigė jis.

Ban Na Doem policijos pareigūnas Thongchai Chaikit teigė, jog apie šį vyrą pranešimo sulaukė rugpjūčio 15 d. 17.40 val. Buvo nurodyta, kad jis susigrūmė su karve.

Pareigūnas sakė, kad karvė puolė vyrą, kai šis bandė ją sutramdyti laikydamas už galvos, ir jam „pasisekė, kad gelbėtojų komanda atvyko jo išgelbėti“.

Gali būti, kad jis bandė pasimylėti su karve, bet tiksliai pasakyti negalime. Spermos ant jos nebuvo“, – teigė T.Chaikit.

„Jis toliau vaikščiojo ir kalbėjo rusiškai be jokios prasmės. Nuo jo nesklido alkoholio kvapas. Jo automobilyje buvo marihuanos ir suplėšytas pasas.

Dabar laukiame, kol su tuo ims dirbti turizmo ir imigracijos policija, tada galėsime atlikti tyrimą“, – papildė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne