Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje sudužo saugumo pajėgų sraigtasparnis: gyvųjų nėra

Rusijos Federalinio saugumo tarnybai priklausantis sraigtasparnis Mi-8 sudužo Rusijos Čeliabinsko srityje, kanalas „Baza“ susirašinėjimo platformoje „Telegram“.
Rusijos sraigtasparnio avarija
Rusijos sraigtasparnio avarija / „Shot“ kanalas/ „Telegram“

Iš pradžių buvo pranešta, kad orlaiviu skrido keturi žmonės ir visi jie žuvo. Vėliau informacija buvo patikslinta ir pažymėta, kad orlaivyje buvo trys asmenys.

„Lėktuvas vykdė mokomąjį skrydį. Pilotai treniravosi pakilimo ir nusileidimo manevrą. Kol kas nežinoma, dėl ko įvyko katastrofa“, – sakoma pareiškime.

Rusijos valdžios institucijos patvirtino sraigtasparnio katastrofą. Pasak vietos gubernatoriaus, orlaivis priklausė Rusijos saiugumo tarnybos oro pajėgų daliniui.

Tuo tarpu „Telegram“ kanale „Shot“ buvo paviešinta nuotraukų iš įvykio vietos. Šaltinio teigimu, visų trijų aukų kūnai rasti. Sraigtasparnis nukrito 15.02 val. vietos laiku, o avarijos priežastis, preliminariais duomenimis, yra variklio gedimas.

Pasak vietos gyventojų, prieš avariją sraigtasparnis iš pradžių apsuko ratą vietoje, o paskui staigiai nusileido.

Telegramo kanalo „Maš“ duomenimis, lėktuvas nukrito Čeliabinsko priemiestyje, konkrečiai – miške už 500 metrų nuo Prudnio kaimo. Netoliese yra greitkelis M5 ir Šagolo karinis aerodromas.

Pažymima, kad žuvo lėktuvo vadas, dešinysis pilotas ir skrydžio inžinierius. Kitų šaltinių duomenimis, lėktuve buvo du kadetai ir pilotas instruktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento