Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaurės Karolinoje vandens iškylautojams plaukiant per užtvanką žuvo 3 žmonės, 2 dingo

Šiaurės Karolinoje trys žmonės žuvo ir dar du dingo, grupei pripučiamomis automobilių ratų kameromis plaukusių iškylautojų pamėginus nusileisti užtvanka, ketvirtadienį pranešė pareigūnai.
Dano upė
Dano upė / Wikipedia.org nuotr.

Rokingamo apygardos gelbėjimo tarnybos direktorius Rodney Catesas žurnalistams sakė, kad devynių žmonių grupė, plaukusi Deno upe, trečiadienį saulei leidžiantis pamėgino perplaukti bendrovės „Duke Energy“ valdomą užtvanką Ideno mieste. Vienas „Duke Energy“ darbuotojas ketvirtadienio popietę pamatė vandenyje kelis iškylautojus ir iškvietė pagalbą, nurodė R. Catesas.

Pareigūnas žuvusių trijų žmonių tapatybės neatskleidė.

Keturi kiti žmonės buvo išgelbėti ir išvežti į ligoninę, bet R.Catesas sakė, kad jų patirti sužeidimai pavojaus gyvybei nekelia. Iki ketvirtadienio vakaro dar du žmonės nebuvo rasti.

Vykdant paieškas į šiaurę nuo Grinsboro, ties riba su Virdžinijos valstija, dalyvavo motorinės valtys ir sraigtasparniai.

R.Catesas sakė, kad kol kas neaišku, kodėl iškylautojai su tarnybomis nesusisiekė anksčiau, bet pridūrė, kad taip galėjo nutikti, nes tie žmonės neturėjo telefonų.

Gelbėtojų vadovas sakė, kad toje vietovėje žmonės neretai plaukia upe žemyn plaustais arba kameromis, bet užtvanką, kuri yra pažymėta perspėjamaisiais ženklais, jie paprastai apeina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas