Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 29 /22:54

Nuo narkotikų apsvaigęs Lenkijoje registruoto automobilio vairuotojas sutrikdė Hanoverio oro uosto darbą

Šeštadienio vakarą Vokietijos Hanoverio oro uoste keturioms valandoms buvo sustabdyti skrydžiai po to, kai pranešta, kad oro uosto teritorijoje visai netoli lėktuvų pakilimo ir tūpimo tako važinėja automobilis lenkiškais registracijos numeriais, praneša „The Associated Press“. Vėliau paaiškėjo, kad vairuotojas buvo apsvaigęs nuo narkotikų.
Sutriko Hanoverio oro uosto darbas
Sutriko Hanoverio oro uosto darbas / „Twitter“ nuotr.

Socialiniame tinkle „Twitter“ Hanoverio policija pranešė automobilį greitai sustabdę. Vairuotojas buvo pristatytas į areštinę. Tačiau oro uosto darbas atnaujintas tik po keturių valandų.

Federalinė Vokietijos policija pradėjo tyrimą, dėl kokios priežasties vyriškis nusprendė įvažiuoti į oro uosto teritoriją. Aiškintasi, ar jis buvo blaivus, taip pat ištirta jo psichologinė būklė.

Kaip nurodė BBC, oro uosto teritorijoje apie keturias valandas dirbo pareigūnai, saugumo sumetimais buvo iškviestas ir išminuotojų būrys – atlikta automobilio krata. Policija nurodė, kad terorizmo grėsmės nėra nustatyta. Atlikus automobilio paiešką jokių pavojingų objektų neaptikta.

Vėliau policija pranešė, kad automobilį vairavo maždaug 20-ies metų vyras, jis buvo apsvaigęs nuo narkotikų. Vyro kraujyje rasta amfetamino ir kokaino pėdsakų.

Kokia vyro tautybė, policija nepraneša, kadangi jis su savimi neturėjo asmens tapatybės dokumentų.

Policijos teigimu, vyras oro uosto saugumo užtvaras kirto automobiliu sekdamas besileidžiantį Graikijos avialinijų „Aegean“ lėktuvą. Vyro motyvai, kol kas nežinomi.

Incidento metu niekas nenukentėjo.

„Maždaug 20 val. 5 min. vietos laiku (21 val. 5 min. Lietuvos laiku) Hanoverio oro uostas atnaujino darbą“, – pranešė policija socialiniame tinkle „Twitter“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai