Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Talino centre du vyrai apiplėšė juvelyrinių dirbinių parduotuvę

Talino senamiestyje antradienį du vyriškiai iš juvelyrinių dirbinių parduotuvės „Beaumonde“ pagrobė rankinį laikrodį ir pabėgo iš nusikaltimo vietos, pranešė policija.
Talinas
Talinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie incidentą naujienų agentūrai BNS pranešė estų policijos ir pasienio apsaugos departamentas. Pasak pareigūnų, pavojaus signalas buvo gautas 14 val. 20 min.

Kaip paaiškėjo, dviem vyrams įėjus į minėtą parduotuvę, vienas iš plėšikų papurškė ašarinių dujų pardavėjai į veidą, tuomet išdaužė stiklinę vitriną ir pagrobė ten buvusį rankinį laikrodį. Galiausiai jiedu pabėgo iš nusikaltimo vietos.

Į apiplėštą parduotuvę atvyko policininkai su tarnybiniu šunimi, tačiau nusikaltėlių surasti kol kas nepavyko. Greitosios pagalbos medikai apžiūrėjo nukentėjusią pardavėją.

Pranešama, kad įtariamiesiems yra 20-30 metų. Jų ieško policija, informavo naujienų portalas rus.err.

Pasak Šiaurinės prefektūros operatyvinės tarnybos viršininko Urmeto Tambre, įvykio vieta dabar yra aptverta, renkami įkalčiai. Pareigūnas taip pat paprašė apiplėšimo liudininkais tapusių žmonių arba įtariamuosius mieste pastebėjusių asmenų pagalbos.

„Šie vyrai gali keliauti pėsčiomis, viešuoju transportu arba taksi. Todėl labai svarbu, kad žmonės praneštų apie viską, ką pastebėjo“, – pridūrė U.Tambre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas