Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 06 /21:43

Tokijuje per išpuolį traukinyje subadyti devyni žmonės

Tokijuje devyni žmonės penktadienį buvo sužaloti, iš jų vienas – sunkiai, per peiliu ginkluoto užpuoliko ataką viename traukinyje, pranešė vietos žiniasklaida. Įtariamas užpuolikas, savo ginklą numetęs įvykio vietoje, pabėgo, bet vėliau buvo pasidavė teisėsaugos pareigūnams, sakoma pranešimuose.
Tokijuje per išpuolį traukinyje subadyti keturi žmonės
Tokijuje per išpuolį traukinyje subadyti keturi žmonės / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tokijuje devyni žmonės penktadienį buvo sužaloti, iš jų vienas – sunkiai, per peiliu ginkluoto užpuoliko ataką viename traukinyje, pranešė vietos žiniasklaida.

Įtariamas užpuolikas, savo ginklą numetęs įvykio vietoje, pabėgo, bet vėliau buvo pasidavė teisėsaugos pareigūnams, sakoma pranešimuose.

Kai traukinio operatorė buvo informuota apie incidentą, traukinys buvo skubiai sustabdytas. Įvykio vietoje buvo rastas peilis ir mobilusis telefonas, kaip manoma, priklausantis įtariamam užpuolikui.

Įtariamasis, taip pat įžengęs į trečią dešimtį, kaip pranešama, buvo sulaikytas policijos, kai atėjo į netoli išpuolio vietos esančią parduotuvę ir jos vadovui pasakė esąs užpuolikas.

Japonijoje šaunamieji ginklai griežtai kontroliuojami, bet šalyje retkarčiais pasitaiko smurtinių nusikaltimų panaudojant kitokius ginklus.

2019 metais vienas vyras nužudė du žmones, įskaitant moksleivę, ir dar keliolika sužeidė, užpuolęs autobuso laukusius vaikus.

2018-aisiais vidurio Japonijoje buvo suimtas vyras, mirtinai subadęs vieną žmogų ir dar du sužeidęs viename greitajame traukinyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas