Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ukrainiečius žudo recidyvistas iš Jurbarko

Tarp Ukrainą puolančių ir tūkstančius mirčių sėjančių Rusijos karių yra ir jurbarkietis. Ukrainiečius jų tėvynėje žudo už įvairiausius nusikaltimus Lietuvoje ir užsienyje teistas recidyvistas Kęstutis Kvietkus, kuris dar žinomas Kyzelio pravarde.
Kęstutis Kvietkus
Kęstutis Kvietkus / Kadras iš vaizdo įrašo

Apie šį nusikaltėlį viešai paskelbė youtuberis Skirmantas Malinauskas savo naujausiame video „Ukrainiečius žudantys ir okupantus remiantys lietuviai“. Savo profilyje „Facebook“ tinkle K.Kvietkus yra sukėlęs akivaizdžius įrodymus, kaip jis kariauja Rusijos pusėje. Tai ir vaizdai iš kovos lauko, ir įvairūs video bei nuotraukos iš Rusijos.

Paskutinis K.Kvietkaus video į „Facebook“ buvo įkeltas liepos 1 d., šiame įraše recidivistas šaudo iš automatinio granatsvaidžio. Jis vilki Rusijos kariuomenės spalvų uniformą. Prieš pradėdamas šaudyti K.Kvietkus rusiškai sušunka „Šlovė Rusijai, sveikinimai Baidenui…“. Granatoms sprogus dar patikslina, kad viena jų skirta Amerikai, kita – Anglijai.

Ekrano nuotr./Kęstutis Kvietkus
Ekrano nuotr./Kęstutis Kvietkus
Ekrano nuotr./Kęstutis Kvietkus
Ekrano nuotr./Kęstutis Kvietkus
Ekrano nuotr./Kęstutis Kvietkus
Ekrano nuotr./Kęstutis Kvietkus
Ekrano nuotr./Kęstutis Kvietkus
Ekrano nuotr./Kęstutis Kvietkus

Šį video „Facebook” yra pakomentavę ir paspaudę „patinka“ pusšimtis žmonių, tarp jų – daug jurbarkiečių. Taip pat – ir Jurbarko r. policijos komisariate tarnaujantis policininkas.

K.Kvietkaus profilyje netrūksta Rusiją, kurią Lietuva ir kitos šalys yra pripažinusios teroristine valstybe, garbinančių įrašų.

VIDEO: Ukrainiečius žudantys ir okupantus remiantys lietuviai

Kiek laiko K.Kvietkus kariauja Ukrainą bandančiose okupuoti Rusijos pajėgose – neaišku. Maskvos pajėgos pilno masto invaziją į kaimyninę šalį pradėjo 2022-ųjų vasarį, o kruvinas karas tęsiasi iki šiol.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas