Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ukrainoje tėvas su sūnumis buhalterį už skolas užkasė gyvą

Ukrainoje tiriama tragiška Valstybinės apsaugos valdybos buhalterio, kuris buvo gyvas užkastas už skolos nesumokėjimą, žūtis, rašo naujienų svetainė „Factnews“.
Kapinės
Kapinės / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sekliai išaiškino, kad su 30 metų vyriškiu Kijevo-Sviatošino rajone gegužės mėnesį žvėriškai susidorojo jo skolintojas drauge su tėvu ir jaunesniuoju broliu.

Kijevo milicijos darbuotojai sulaikė 60 metų vietos gyventoją ir du jo 31 ir 23 metų sūnus, kuriems inkriminuojamas tyčinis nužudymas, pranešė Ševčenkos rajono milicijos valdyba.

Kaip išaiškėjo, 2008 metais žuvęs vyras pasiskolino iš vieno sulaikytųjų (31 metų vyro, kuris mokėsi su juo viename kurse ir buvo jo draugas) 250 tūkst. grivinų (81 tūkst. litų).

Buhalteris už šiuos pinigus ketino nusipirkti mikroautobusą, kad galėtų drauge su savo skolintoju vežioti keleivius, tačiau žuvusysis taip ir nenupirko automobilio. Kur jis dėjo pinigus, milicija kol kas nežino.

Gegužės 26-osios rytą tėvas su sūnumis atvažiavo prie bendrabučio, kur gyveno skolininkas, jėga įsisodino jį į automobilį, surišo ir išsivežė už miesto. Tą patį vakarą pagrobėjai užkasė savo auką gyvą.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas