Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
06 20 /16:52

Uraganas smogė Maskvai, yra aukų

Ketvirtadienį Maskvą užklupo galingas uraganas „Edgaras“. Miesto gyventojai buvo raginami neiti į lauką ir likti namuose. Maskvos šiaurėje nuvirtus medžiui žuvo žmogus, pranešė sostinės Tyrimų komiteto „Telegram“ kanalas.

„2024 m. birželio dvidešimtąją Maskvos šiaurėje ant žmogaus užvirto medis. Nuo patirtų sužalojimų jis mirė įvykio vietoje“, – rašoma pranešime.

Pranešama, kad ketvirtadienį Maskvai smogė galingas ciklonas. Hidrometeorologijos centras paskelbė oranžinį orų pavojaus lygį dėl perkūnijos, smarkaus lietaus ir vėjo iki 23 metrų per sekundę, skelbia naujienų agentūra „RIA Novosti“.

Naujausiais duomenimis, dėl blogų orų nukentėjo devyni žmonės. Be to, vėjo gūsiai nuvertė 23 medžius ir apgadino aštuonis automobilius.

VIDEO: Uraganas smogė Maskvai

Įspėjo apie viesulų pavojų

Sinoptikai prognozavo ekstremalias oro sąlygas – stiprų vėją, o taip pat krušą. Jie taip pat įspėjo apie viesulų pavojų kai kuriose miesto dalyse po 12 val.

Netoli Maskvos esančio Lobnės gyventojai galėjo stebėti retą orų reiškinį – susidarė sūkurys virš miško. Tornadą galėjo matyti ir Losino-Petrovskio gyventojai – sūkurys susiformavo netoli gyvenamųjų daugiaaukščių namų.

VIDEO: Prie Maskvos užfiksuotas viesulas

Uraganas nunešė biotualetą su žmogumi

Uraganas „Edgaras“ Maskvoje pakėlė gatvės biotualetą su žmogumi viduje. Apie nelaimę paskelbė „Telegram“ kanalas „Baza“.

Incidentas įvyko Dorogomilovo rajone. Rusas susisiekė su gelbėtojais ir pranešė, kad dėl galingo vėjo tualetas pakilo ir nukrito ant asfalto durimis žemyn ir dabar jis negali išeiti.

Netrukus po skambučio į įvykio vietą atvyko gelbėjimo tarnybos ir išgelbėjo vyrą. Pasak „Telegram“ kanalo, rusas nebuvo sužeistas, medikų pagalbos jam neprireikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius