Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

V.Putinas atskleidė, kad „mažieji jo šeimos nariai“ laisvai kalba kinų kalba

Per susitikimą su moksleiviais Sibire Vladimiras Putinas atskleidė, kad „mažieji jo šeimos nariai“ laisvai kalba kinų kalba. Jis nepatikslino, kuriuos šeimos narius turi omenyje. Yra žinoma, kad Rusijos prezidentas turi dvi suaugusias dukteris, kurios turi savo vaikų – jo anūkų, taip pat jis, manoma, turi vaikų su gimnaste Alina Kabajeva ir nesantuokinę dukrą. V.Putinas kruopščiai slepia informaciją apie savo giminaičius.
Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva
Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva / „Scanpix“/AP nuotr.

O tai reiškia, kad ne tik prekės gabenamos iš vienos vietos į kitą, ne tik kuriamos bendros mokslininkų komandos. Tai reiškia, kad kai žmonės bendrauja vieni su kitais spręsdami konkrečias gyvenimo jiems keliamas užduotis, jiems reikia išmokti vieni kitų kalbą. O Kinijoje, beje, vis labiau domimasi ir rusų kalba. Mano šeimos nariai, mažieji, taip pat kalba kinų kalba. Jie laisvai ja kalba“, – sakė V.Putinas, kurį cituoja portalas „The Insider“.

Žiniasklaidoje atlikus tyrimus, A.Kabajeva buvo vadinama V.Putino meiluže ir jo vaikų motina, tačiau oficialiai ši informacija nebuvo patvirtinta. Šveicarijos laikraštis „Sonntags Zeitung“ pranešė, kad A.Kabajeva 2015 m. ir 2019 m. pagimdė V.Putinui du sūnus. Tai papasakojo kūdikius priėmusio gydytojo pažįstamas. Pirmasis gimdymas vyko Šveicarijoje, nes „reikėjo viską išlaikyti paslaptyje“.

Taip pat anksčiau skelbta, kad V.Putinas ir rusų gimnastė gyvena kartu, dažniausiai – rezidencijoje Valdajuje, kuri jau „apaugo“ VIP kaimu aplink.

Atitinkamą tyrimą paskelbė leidinys „Projekt“. Žurnalistai išsiaiškino, kad V.Putinas ir A.Kabajeva neva naudojasi Kipre paslėptomis prezidento lėšomis per fiktyvius asmenis elitiniam nekilnojamajam turtui pirkti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas