Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

V.Putinas: JAV iš koronaviruso padėties kapstosi prasčiau dėl grupinių, partinių interesų

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė manąs, kad Jungtinės Valstijos sunkiai kapstosi iš koronaviruso situacijos, nes ten už tautos interesus yra svarbesni grupiniai, partiniai interesai, o Rusijoje padėtis yra geresnė.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Scanpix“ nuotr.

„Mes kalbame apie tai, kad esant tam tikroms išlaidoms, problemoms, esant nuostoliams, mes visgi gana ritmingai, taip sakant, dirbame ir ryžtingai išeiname iš šios situacijos su koronavirusu su minimaliais praradimais, ačiū Dievui, kad ir taip toliau būtų. O Valstijose taip nėra“, – laidai „Maskva. Kremlius. Putinas“ duoto interviu metu sakė V. Putinas.

Šios laidos fragmentu instagrame pasidalino jos autorius Pavelas Zarubinas.

Rusijos prezidentas mano, kad tai „susiję su valdymo sistema“. Jo teigimu, išplėstos sudėties vyriausybė Rusijoje – ministrų kabinetas ir regionų vadovai – dirba „kaip viena komanda“.

„Abejoju, kad kažkas pas mus kažkur vyriausybėje arba regionuose pasakytų: nedarysime to, ką sako vyriausybė ar sako prezidentas“, – pareiškė V.Putinas.

O Jungtinėse Valstijose, yra kitaip, sakė jis. „Štai, prezidentas sako: reikia daryti taip ir taip, o kai kur gubernatoriai sako: eik tu žinai kur, – pareiškė V.Putinas. – Ir man atrodo, kad problema yra todėl, kad grupiniai partiniai interesai šiuo atveju yra aukščiau visos visuomenės ir tautos interesų.“

Kaip pareiškė Rusijos prezidentas, „demokratija – tai yra tautos valdžia, tačiau jeigu tauta renka tą aukščiausią valdžią, tai tos aukščiausios valdžios institucijos įgyja tautos pasitikėjimą ir turi teisę organizuoti darbą taip, kad garantuotų didžiosios šalies gyventojų daugumos interesus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas