Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 01

V.Putino rūmai Novo Ogariove prie Maskvos: „Privati ligoninė, ledo arena, pirtis už milijardą rublių“

Ledo arena, privatus medicinos kompleksas, skirtas tik vienam žmogui, ir pirtis iš Kanados maumedžio už milijardą rublių: buvęs Rusijos vyriausybinės rezidencijos Novo Ogariove netoli Maskvos darbuotojas televizijos kanalui „Nastojaščeje vremia“ papasakojo apie vieną uždariausių Rusijos vietų – Vladimiro Putino rezidenciją.
Vladimiras Putinas savo rezidencijoje Novo Ogariove
Vladimiras Putinas savo rezidencijoje Novo Ogariove / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Novo Ogariovas yra Maskvos srities Odincovo rajone, tarp Rubliovkos–Uspenskojės plento ir Maskvos upės. Vyriausybine V.Putino rezidencija Novo Ogariovas tapo 2000 m., netrukus po to, kai jis atėjo į valdžią. Nuo to laiko V.Putinas iš ten nebeišsikraustė: jis naudojosi rezidencija ir tuos ketverius metus, kai buvo ministru pirmininku, o prezidento pareigas ėjo Dmitrijus Medvedevas.

Tiksli rezidencijos vieta žinoma, tačiau Rusijos federalinė apsaugos tarnyba (FAT) riboja galimybę geopozicionuoti ją internetiniuose žemėlapiuose, be to, į teritoriją griežtai draudžiama patekti pašaliniams asmenims: net Kremliaus žurnalistai įleidžiami tik į kelias patalpas ir kabinetus, kuriuose vyksta oficialūs aukščiausių Rusijos pareigūnų susitikimai ir renginiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito