Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vokietijoje – 10,2 tūkst. naujų COVID-19 atvejų, 666 užsikrėtusieji mirė

Vokietijoje per pastarąją parą nustatyta 10,2 tūkst. naujų užsikrėtimo koronavirusu atvejų, taip pat mirė 666 anksčiau užsikrėtę pacientai, pranešė pagrindinė šalies užkrečiamųjų ligų tyrimo institucija.
Per pandemiją ištuštėjęs Berlynas
Per pandemiją ištuštėjęs Berlynas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Roberto Kocho instituto (RKI) duomenimis, nuo pandemijos pradžios šalyje patvirtinta daugiau kaip kaip 2,3 mln. koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejų, 63,6 tūkst. užsikrėtusiųjų mirė.

Ankstesnę dieną Vokietija trečiadienį pratęsė dalinį karantiną dėl koronaviruso pandemijos mažiausiai iki kovo 7 dienos. Anksčiau planuota, kad šie suvaržymai galios iki vasario vidurio.

Šalyje nuo praėjusių metų lapkričio pabaigos įvesti apribojimai, įskaitant visų ne maisto prekių parduotuvių, sporto klubų, grožio salonų, baseinų, muziejų, teatrų, restoranų ir barų uždarymą.

Per trečiadienį surengtą federalinės vyriausybės ir 16 žemių vadovų susitikimą buvo nutarta, kad atskiruose regionuose mokyklos galės sugrįžti nuo nuotolinio prie kontaktinio mokymo. Taip pat tikimasi, kad nuo kovo 1 dienos bus leista vėl atsidaryti kirpykloms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas