Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendradarbiaus Klaipėdos universitetas ir Klaipėdos licėjus

Klaipėdos universiteto rektorius prof. Vaidutis Laurėnas ir VšĮ „Klaipėdos licėjus“ direktorė Regina Kontautienė sudarė bendradarbiavimo sutartį.
Klaipėdos universitetas
Klaipėdos universitetas / A.Pelakausko nuotr.

Šia sutartimi siekiama integruoti mokslo ir praktikos žinias, tobulinti ugdymo procesą, vystyti mokslą ir kultūrą. Sutartyje numatyta ateityje kurti universitetinę gimnaziją.

Universitetas Klaipėdos licėjui įsipareigojo teikti mokytojams pedagoginę, psichologinę, metodinę pagalbą, sudaryti sąlygas kelti kvalifikaciją, kviesti į konferencijas, sudaryti galimybes naudotis Universiteto bibliotekos fondais, kompiuteriniais ryšiais, laboratorijomis, auditorijomis,  technikos įranga ir glaudžiai bendradarbiauti kitomis su švietimu ir mokymu susijusiomis formomis.

Klaipėdos licėjus įsipareigojo sudaryti sąlygas Universiteto studentams atlikti pedagoginę praktiką, bendradarbiauti dėstytojams ir studentams atliekant mokslinius tyrimus, drauge derinti ir tobulinti mokomųjų dalykų programas, dėstymo metodiką, skatinti moksleivius dalyvauti Jaunųjų  mokslininkų mokyklos veikloje.

Bendradarbiavimo sutartis galioja neterminuotai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas