Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gedimino dienos‘15“ kviečia pramogauti kitaip

„Gedimino dienos“ – unikalus ir visiems atviras didžiausias Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) renginys, gyvuojantis jau nuo 2001-ųjų ir kiekvieną rudenį stebinantis vis kitokia, įvairiapuse programa. Jau trečiadienį startuosiančios „Gedimino dienos“ grįžta su dar didesniais išbandymais bei gausesniu pramogų pasirinkimu.
Šventės akimirka
Šventės akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Čia sau tinkančią ir patinkančią veiklą galės atrasti kiekvienas: tiek žinių ištroškęs studentas, tiek dėstytojas, tiek smalsus moksleivis. Renginys vienija ne tik VGTU bendruomenę – jame maloniai laukiami ir kitų aukštųjų mokyklų nariai.

Tradiciškai rugsėjo 16-ąją vyks atidarymo šventė, kurioje studentus sveikins VGTU rektorius prof. dr. Alfonsas Daniūnas ir Studentų atstovybės prezidentė Laura Ladietaitė. Po VGTU meninių klubų pasirodymo bus rikiuojamas išskirtinės technikos ir geros nuotaikos nestokosiantis paradas, besitęsiantis nuo VGTU centrinių rūmų iki Gedimino prospekto.

Rugsėjo 17 dieną prie VGTU centrinių rūmų šurmuliuos „Bazaras“ ir „Gedimino miestelis“. Čia renginio svečiai bus kviečiami pasivaikščioti po universitetą, susipažinti su studentais, išbandyti save ir visai dienai gauti geros nuotaikos „užtaisą“. Ištroškusiems azarto bus siūloma pasinerti į smiginio, stalo futbolo ar naktinio krepšinio turnyrus. Norintiems išbandyti savo žinias ar išmokti kažko nauja pati tinkamiausia vieta – protmūšis, o pasiilgusius kūrybinės veiklos organizatoriai kvies atsiskleisti šokių pamokose bei VGTU „flashmob‘e“. Kiekvieną veiklą lydės ne tik entuziastingas aplinkinių palaikymas, bet ir gausybė prizų.

„Gedimino dienose‘15“ netruks ir tarptautiškumo – VGTU Užsienio reikalų direkcija siūlys studentams dalyvauti žaidimuose bei pristatys savo veiklą. Svečius pasitiks Laser Tag, tiras, SlackLine, „Kelelio” pramogos bei Turistų klubo išbandymai. Visos šventės metu veiks ,,Ramybės skveras“, kur dalyviai galės atsipūsti ant sėdmaišių, išbandyti interaktyvaus šokio kilimą ar pasiklausyti gyvo garso pasirodymų. ,,Turgaus aikštėje“ lauks grožio paslaugos, kulinarijos studija „Chop chop“, VGTU Bibliotekos programa, tattoo darymas, grafičio piešimas bei kitos pramogos.

Rugsėjo 18 dieną prie VGTU centrinių rūmų „Gedimino dienas“ papildys daug dėmesio sulaukęs mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“. Jame dalyvaus ne tik visi VGTU padaliniai, bet ir atvyks svečių iš Kauno technologijos universiteto Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakulteto, Lietuvos sporto universiteto Sporto mokslo ir inovacijų instituto, Vilniaus kolegijos, Vilniaus gimnazijų jungtinės komandos. Festivalyje netruks ir išskirtinių mokslo eksperimentų, įvairių demonstracijų bei ekskursijų.

Visa tai ir dar daugiau laukia VGTU Studentų atstovybės organizuojamame renginyje –- „Gedimino dienos‘15“. Organizatoriai, laukdami rekordinio skaičiaus svečių ir dalyvių, žada puikiai praleistą laiką, įdomius išbandymus, naujas žinias, pažintis ir nepamirštamus įspūdžius! Neabejok – junkis ir tu!

VGTU SA – už studentišką rytojų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas