Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jaunųjų programuotojų dėmesiui – prasideda atranka į „Sourcery“ akademiją

Nemokama akademija IT studentams „Sourcery for Developers” skelbia atranką į rudens semestro programą. JAV programavimo paslaugų įmonės „Devbridge Group” įsteigta akademija priims po 20 studentų Vilniuje ir Kaune. Kas pateks, paaiškės po atrankos testo.
Atrankos akimirka
Atrankos akimirka / Partnerio nuotr.

Norintys patekti į „Sourcery” akademiją, kviečiami registruotis ČIA ir rugsėjo 21 d. laikyti atrankos egzaminą. Jis vyks tuo pačiu metu dviejuose miestuose, Vilniuje VU MIF ir Kaune, KTU IF rūmuose. Atranka vyks testo principu, kuris leis patikrinti kandidatų JAVA, OOP, SQL pagrindus ir loginį mąstymą.

Patekę į akademiją, studentai tris mėnesius intensyviai dirbs amerikiečių kompanijoje, kurioje gilins programavimo žinias su įmonės specialistais, dirbs su naujausiomis web technologijomis ir įgaus darbo technologijų industrijoje patirties.

Partnerio nuotr./Atrankos akimirka
Partnerio nuotr./Atrankos akimirka

„Devbridge Group” įkurta akademija ne tik prisideda prie studentų kompetencijų programavimo srityje didinimo, bet ir leidžia įmonei atsirinkti geriausius studentus įdarbinimui. Geriausiai pasirodę, kviečiami ir į pokalbį dėl darbo.

Partnerio nuotr./Viktoras Gurgždys
Partnerio nuotr./Viktoras Gurgždys

„Semestras su kompanijos specialistais yra puiki galimybė studentams įgauti praktinius profesijos įgūdžius ir apsispręsti, ar jie nori dirbti programuotojais. Akademijos studentai gauna labai realią darbo industrijoje patirtį – simuliuojame įmonės veiklą, dirbame komandose, prieiname prie realių projektų, kuriuos kuriame JAV rinkai“, – sako įmonės viceprezidentas ir Lietuvos padalinio vadovas V.Gurgždys.

„Sourcery” akademija – tai du kartus per metus, rudenį ir pavasarį, vykstanti nemokama JAV programavimo paslaugų įmonės „Devbridge Group” programa studentams, kurioje dėsto įmonės specialistai. Akademija leidžia gilinti programavimo žinias ir padeda studentams integruotis į technologijų darbo rinką. Užsiėmimai yra nemokami, vyksta Kaune ir Vilniuje.

Tai – viena iš trijų įmonės įkurtų ugdymo programų. „Devbridge Group” taip pat investuoja į programinės įrangos testuotojus su „Sourcery for Testers“ ir yra pirmoji, pakvietusi nemokamai programavimo mokytis per 200 vaikų Kaune ir Šakiuose su iniciatyva „Sourcery for Kids”.

Partnerio nuotr./Atrankos akimirka
Partnerio nuotr./Atrankos akimirka

„Devbridge Group” – JAV programavimo paslaugų įmonė, kurios centrinė būstinė yra Čikagoje. Tarptautinę įmonės komandą sudaro per 300 darbuotojų. Jie pasiskirstę Čikagos, Toronto, Kauno ir Vilniaus padaliniuose. Įmonės klientai – pasaulinės finansų, paslaugų ir gamybos sektorių kompanijos, tokios kaip „Grainger“, „Morningstar”, „Fitch”, „Louis Dreyfus”, „John Deere” ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas