Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis „Nacionalinis studentų protmūšis“ jau čia pat!

Nacionalinis studentų protmūšis – tai intelektualus žaidimas, kuriame tarpusavyje varžysis Lietuvos studentų komandos, siekiančios apginti savo universiteto vardą. „Nacionalinio studentų protmūšio“ pirmasis sezonas vyks nuo š.m. vasario 19 d. iki kovo 26 d. 
„Nacionalinio studentų protmūšio“ pirmasis sezonas vyks nuo š.m. vasario 19 d. iki kovo 26 d.
„Nacionalinio studentų protmūšio“ pirmasis sezonas vyks nuo š.m. vasario 19 d. iki kovo 26 d.

Pirmasis Nacionalinis studentų protmūšis jau čia pat! Tai yra naujas, pirmąkart vyksiantis projektas, sulaukęs nemažai dėmesio – net šešiolika Lietuvos universitetų iš įvairių miestų šiais metais kovos dėl pirmosios vietos titulo finale, vyksiančiame kovo 26-ąją ISM Vadybos ir ekonomikos universitete. 

Šių metų vasario mėnesį Lietuvoje startuoja ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentų atstovybės organizuojamas projektas, kurio metu dalyviai turės galimybę ne tik pramankštinti galvas ir įgyti naujų žinių, bet ir smagiai praleisti laiką su kitais aukštųjų mokyklų atstovais. Iš viso projektą sudarys 16 universitetų atrankos, kuriose galės dalyvauti užsiregistravę bakalauro, magistrantūros arba doktorantūros studentai. Atrankoje geriausiai pasirodžiusios komandos, t.y. laimėjusios pirmąsias vietas, pateks į finalą, kuriame atstovaus savo universitetą. Įtampą, emocijas bei pastangas skatins ir LuxExpress įsteigtas pagrindinis prizas – penki bilietai į pasirinktą šalį, į abi puses – bei kiti partnerių prizai. 

Po nugalėtojų apdovanojimų ceremonijos dalyviai bus kviečiami artimiau susipažinti, pasidalinti įspūdžiais, nauja patirtimi su kolegomis, organizatoriais, komisijos nariais bei partneriais.

Taigi, nepraleiskite šios puikios progos –  suburkite penkių žmonių komandą, registruokitės ir įgykite galimybę atstovauti savo universitetą finale!

Daugiau informacijos apie Nacionalinį studentų protmūši rasite čia.

Nacionalinio studentų protmūšio tvarkaraštis
Nacionalinio studentų protmūšio tvarkaraštis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas