Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stoti į Europos Sąjungos verslo teisės magistro studijas dar nevėlu

Teisės mokslų kvalifikacinį laipsnį turintys absolventai, planuojantys toliau gilinti savo žinias, kviečiami studijuoti Europos Sąjungos verslo teisės magistrantūros programą Vilniaus universiteto Teisės fakultete. Rugpjūčio 22 – 28 dienomis skelbiamas papildomas priėmimas.
Vilniaus universitetas
Vilniaus universitetas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Naujoji studijų programa parengta įvertinus specializuotų aukštos kokybės studijų trūkumą. Vilniaus universiteto partneriai – advokatų kontoros, teisėsaugos institucijos, verslininkai – yra jau ne kartą pabrėžę poreikį parengti ir perkvalifikuoti aukštąjį universitetinį išsilavinimą turinčius teisininkus. Todėl, atsižvelgiant į rinkos poreikius, studentams ir siūloma tai, ko trūksta.

Pagal „Europos Sąjungos verslo teisės“ magistro programą bus rengiami tarptautinę ir Europos Sąjungos teisę išmanantys specialistai, galintys teikti aukščiausio lygio teisines paslaugas tarptautinio ir nacionalinio verslo subjektams. Studentai studijuos tokius dalykus kaip Europos prievolių teisė, Europos Sąjungos bendrovių teisė, bendrosios rinkos laisvės taikytina teisė ir jurisdikcijų koalizijos, konkurencijos teisė ir kitas disciplinas. Siūloma nemažai pasirenkamųjų dalykų. Teorinės studijos su praktiniais užsiėmimais vyks du semestrus, o trečiąjį semestrą studentai rašys magistro darbą, atliks mokslinio tiriamojo darbo praktiką ir laikys baigiamąjį egzaminą.

Prašymai dalyvauti papildomame priėmime bus priimami interneto tinklapyje adresu: http://www.vu.lt/lt/studijos/stojantiesiems/priemimas/, prisijungus prie internetinės stojančiųjų aptarnavimo sistemos (ISAS). Rugpjūčio 30 dieną vyks stojamasis egzaminas žodžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas