Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vadovauti Klaipėdos universitetui siekia vienintelis laikinasis rektorius A.Razbadauskas

Vadovauti Klaipėdos universitetui siekia vienas kandidatas – laikinasis rektorius Artūras Razbadauskas. Pirmadienį pasibaigus dokumentų teikimo terminui, paraiškos sulaukta iš vieno pretendento vadovauti universitetui, pranešė aukštoji mokykla. A.Razbadauskas patvirtino pateikęs universitetui savo kandidatavimo dokumentus.
Artūras Razbadauskas
Artūras Razbadauskas / KU nuotr.

„Dokumentus pateikiau. (...) Matau tas galimybes universitetui vystytis, pritraukiant vis daugiau studentų, bendradarbiaujant su miesto savivaldybe ir įgyvendinant miesto strateginį planą“, – BNS sakė universitete nuo 2001 metų dirbantis akademikas.

Rektoriaus rinkimų komisija antradienį atplėš vokus ir patikrins, ar visi privalomi dokumentai yra pateikti. Tuomet kandidato vardas ir pavardė bus paskelbti viešai, o jo pateikti dokumentai perduoti universiteto Senatui ir Tarybai.

Komisijos posėdžio metu taip pat paaiškės ir kandidato prisistatymo data bei preliminariai numatyta galima universiteto rektoriaus rinkimų tada.

Kandidatų į Klaipėdos universiteto rektorius paraiškų priėmimas vyko du mėnesius.

Tai jau antras konkursas į Klaipėdos universiteto rektoriaus pareigas. Pernai spalį vykusiame konkurse nė vienas iš penkių kandidatų nesurinko būtinų šešių universiteto tarybos narių balsų.

Naujas Klaipėdos universiteto rektorius renkamas iš šių pareigų pernai balandį pasitraukus profesoriui Eimučiui Juzeliūnui. Jis tokį sprendimą motyvavo noru suteikti naujai universiteto tarybai galimybę atnaujinti aukštosios mokyklos vadovybę.

Tuomet laikinuoju universiteto vadovu buvo paskirtas A.Razbadauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas