Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

VU SA prezidentu išrinktas Klaudijus Melys

Šeštadienį vykusioje Vilniaus universiteto Studentų atstovybės (VU SA) ataskaitinėje-rinkiminėje konferencijoje buvo išrinktas naujasis organizacijos prezidentas – Klaudijus Melys, VU Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto trečio kurso studentas, rašoma spaudai išplatintame pranešime.
Klaudijus Melys
Klaudijus Melys / T.Tvarijono nuotr.

Naujasis didžiausios ir seniausios universitetinės studentų savivaldos vadovas teigia, jog vienas esminių jo veiklos tikslų bus tęsti stiprią atstovavimo studentams tradiciją Vilniaus universitete ir nacionaliniu lygmeniu.

„VU SA turi plėsti studentų atstovų tinklą su aukštuoju mokslu susijusiose sprendimų priėmimo struktūrose ir sudaryti visas sąlygas, kad studentų atstovai būtų įtraukti į tokius darinius, kaip Lietuvos švietimo taryba ir Valstybinio studijų fondo valdyba – tai leistų efektyviau formuoti studentų poreikiais grįstą aukštąjį mokslą ir patį studijų procesą. Taip pat VU SA turi įsitraukti į aukštojo mokslo finansavimo modelio kūrimą ir užtikrinti, kad aukštojo mokslo finansavimas būtų skiriamas pagal studijų kokybę ir mokslinį potencialą.“, – sakė K.Melys.

VU SA ataskaitinės-rinkiminės konferencijos metu taip pat buvo patvirtintos metų veiklos, finansinė ir revizijos ataskaitos ir buvo išrinkta nauja Revizijos komisija 2018–2019 metams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas