Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

VU SA prezidentu perrinktas Klaudijus Melys

Šestadienį vykusioje Vilniaus universiteto Studentų atstovybės (VU SA) ataskaitinėje-rinkiminėje konferencijoje perrinktas organizacijos prezidentas – Klaudijus Melys, Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto ketvirto kurso studentas, rašoma pranešime.
Klaudijus Melys
Klaudijus Melys / Ievos Lingytės nuotr.

Antrąją kadenciją eisiantis didžiausios ir seniausios universitetinės studentų savivaldos vadovas teigia, jog vienas esminių jo veiklos tikslų bus tęsti stiprią atstovavimo studentams tradiciją Vilniaus universitete ir nacionaliniu lygmeniu:

„Vadovaudamiesi studentų poreikiais grįstu sprendimų priėmimu, daug nuveikėme siekdami pagerinti studijas doktorantūros studijas pasirinkusiems studentams. Bandysime išsiaiškinti ir spręsti magistrantų problemas, iš kurių viena yra jų integraciją į universitetą. Kursime kokybiškesnę studentų integracijos sistemą tiek bakalauro, tiek magistrantūros studijų studentams. Taip pat tęsime pradėtus darbus, kuriais sieksime pagerinti studentų apgyvendinimo ir socialines sąlygas“, – sakė K.Melys.

VU SA ataskaitinės-rinkiminės konferencijos metu taip pat buvo patvirtintos metų veiklos, finansinė ir veiklos vertinimo ataskaitos, išrinkta Revizijos komisija 2019–2020 metams ir patvirtinta naujoji VU SA strategija.

Su VU SA prezidento K. Melio veiklos gairėmis galite susipažinti čia, o 2018–2019 m. veiklos ataskaitą galite rasti paspaudus šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas