Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 09

Netoli Telšių traukinys suniokojo automobilį, buvo uždarytas geležinkelis

Šeštadienio rytas prasidėjo tragiškai:  netoli Telšių Vilnius-Klaipėda kryptimi važiavęs traukinys suniokojo automobilį. Į redakciją apie įvykį pranešti paskambino skaitytoja....


Šeštadienio rytas prasidėjo tragiškai:  netoli Telšių Vilnius-Klaipėda kryptimi važiavęs traukinys suniokojo automobilį.

Į redakciją apie įvykį pranešti paskambino skaitytoja. Moteris tikino, kad įvykis nutiko apie 10 val. Traukinys iškart sustojo, jis pajudėjo tik apie 11:15 val. Prieš smūgį traukinys staigiai stabdė, tačiau nespėjo sustoti laiku.

Pačiame traukinyje keleiviams apie nieką nepranešta – žmonės sėdėjo nežinioje ir svarstė, kodėl traukinys taip ilgai stovi. Vis dėlto situacija ėmė aiškėti vienam keleiviui sulaukus skambučio iš apie įvykį sužinojusio artimojo, laukusio šio stotyje.

Visa informacija nuo keleivių yra slepiama, kas ir kaip tiksliai nutiko kelyje aiškinamasi. Visi keleiviai jaustėsi itin suirzę dėl nepateikiamos informacijos – traukinio personalas nieko nesakė. Paklausti, kodėl traukinys stovi jau valandą, darbuotojai tepaaiškino, kad „dega raudona šviesa“. Dalis žmonių traukiniu keliavo į Palangos oro uostą, kur turėjo išskristi.

„Pro langą mačiau dvi gaisrinės pagalbos mašinas, traukinyje vaikšto policininkai. Kątik praėjo policininkas, kuris nešė milžinišką automobilio detalę. Gaisrinė jau išvažiavo, dar buvo greitoji“, – pasakojo paskambinusi skaitytoja. 

Kurį laiką kryptimi Vilnius-Klaipėda traukiniai važiuoti negalėjo, nes eismas sustabdytas. Galima buvo tik priešinga kryptis.

PAPILDYTA. Skaitytoja pranešė, kad jau pajudėjusiame traukinyje personalas dalija kavą keleiviams, idant šie maloniau nusiteiktų. Traukinio lokomotyvas pažeistas, tad jis negalės važiuoti greičiau - juda stabiliu greičiu, stengiasi jį palaikyti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito