Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 12

Didėja susidomėjimas „Bentley“ visureigiu

Kaip praneša gamintojas, „Bentley“ gavo jau 2000 užsakymų, kurie susiję su konceptiniu „EXP 9 F SUV“. Tai tikras smūgis visiems pesimistams, kurie teigė, kad tokio šlykštaus visureigio niekas nepirks. Pirks, dar kaip pirks!
Konceptinis Bentley EXP 9 F SUV
Konceptinis Bentley EXP 9 F SUV / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Bentley

„Goodwood“ greičio festivalio metu pristatytas, gamybai beveik paruoštas „Bentley“ visureigis sulaukė nemažai dėmesio. Du tūkstančiai potencialių klientų jau pareiškė norą įsigyti šį automobilį, todėl „Volkswagen“ valdomas „Bentley“ ruošiasi šio automobilio debiutui. Kadangi klientams patiko tiek išorės, tiek vidaus dizainas, gamintojas juos keis minimaliai. Puikus įrodymas, kad žiniasklaida kartais nežino, ko reikia turtingiems pirkėjams. O jiems, pasirodo, labai reikia išskirtinumo.

Pamenate, kai XXI amžiaus pradžioje „Volkswagen“ pristatė „Phaeton“? Ant beveik tobulos „Bentley Continental“ platformos sukurtas prabangus vokiškas sedanas buvo liaupsinamas žurnalistų. Laikas parodė, kad pirkėjams jis nelabai įtiko. Išleisdami šimtus tūkstančių jie tikisi ne tik gero automobilio, bet ir prestižo jausmo. „Bentley“ tai jiems suteikia. Paklauskite tūkstančio futbolininkų, kurie garažuose laiko „Continental GT“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento