Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 09 27

Naujasis „Seat Leon“ bus tik su LED žibintais

„Seat Leon“ po premjeros Paryžiaus automobilių parodoje taps pirmuoju pasaulyje serijiniu automobiliu, kurio žibintuose naudojama tik LED technologija.
Naujasis Seat Leon
Naujasis Seat Leon / Gamintojo nuotr.

Pirmasis mūsų akis pasieks penkerių durų hečbekas, tačiau vėliau tikimasi sulaukti ir praktiškos universalo ST versijos, bei sportiškos dvejų durų versijos SC. Žinoma, bus ir mums gerai žinomos FR bei SE modifikacijos. Tačiau kaip vieną pagrindinių žinių, gamintojas skelbia, jog tai bus pirmasis savo klasės automobilis, turintis pilnus LED technologijos žibintus.

Automobiliui, priklausomai nuo rinkos, bus siūlomi penki varikliai. Dyzelinių 2,0 l TDI variklių galia svyruos nuo 89 iki 181 arklio galios. Taip pat kalbama ir apie benzininį 1,8 turbovariklį, kuris išspaus 178 arklio galias. Nesvarbu, kokį variklį pasirinksite, jį galėsite komponuoti su 5 arba 6 pavarų mechaninėmis greičių dėžėmis, arba 6 ir 7 DSG automatinėmis pavarų dėžėmis.

Naujasis „Seat Leon“ naudos naują „Volkswagen“ koncerno MQB platformą. Tai reiškia, kad naujasis modelis bus lengvesnis nei pirmtakas. Skelbiama, kad už ankstesnį modelį, naujasis bus lengvesnis 90 kilogramų. Ta pati platforma naudojama ir naujojo septintosios kartos „Volkswagen Golf“ bei „Audi A3“ gamybai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas