Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 08 16

„Nissan“ ruošiasi pristatyti „Nismo“ linijos premjerai

Kaip teigia Jungtinėje Karalystėje įsikūręs "Nissan" padalinys, „Nismo“ linijos automobiliai turėtų būti prieinamesnė alternatyva, ieškantiems "karštų" automobilių. Pirmuoju „Nismo“ linijos automobiliu turėtų tapti „Nissan Juke Nismo“.
Nissan Juke Nismo
Nissan Juke Nismo / Gamintojo nuotr.

Palyginti su paprastu „Juke“, „Nismo“ versija turės 215 AG - 28 daugiau nei standartinė "Dig-T" versija su 1,6 litro turbobenzininiu varikliu Tačiau kaip teigia „Nissan“, didesnis dėmesys kuriant „Nismo“ seriją bus skiriamas išvaizdai. Pavyzdžiui „Juke“ išsiskirs 18 colių lengvojo lydinio ratlankiais, ryškiai raudonais galinio vaizdo veidrodėliais ir kitais atributais. Taip pat, bus kitaip sureguliuotas vairo mechanizmas ir važiuoklė. Tai leis užtikrinti geresnias valdymo savybes. Šis „Nissan Juke Nismo“ prekyboje turėtų pasirodyti kitąmet.

Į „Nismo“ šeimą bus priimta ir daugiau „Nissan“ automobilių. Tarp jų ir elektromobilis „Nissan Leaf“. Skelbiama, kad vietoj standartinių 110, jis turės 125 AG. Priešingai nei kitus „Nismo“ automobilius išskirianti raudona spalva, „Leaf“ automobilį puoš mėlynos spalvos akcentai. Taip pat skelbiama, kad su „Nismo“ linijos pakitimais bus parduodami ir GT-R bei „Nissan“ Z serijos automobiliai.

Tačiau ir tai dar ne viskas. „Nissan“ taip pat žada ir RS versijas, kurių pagrindinis atributas, kur kas didesnė galia. Pirmuoju šios serijos automobiliu turėtų tapti „Nissan Juke“, kuris pasieks 270 AG. Po RS vardu bus patupdyti ir GT-R bei 370Z modeliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas