Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2011 09 13

Visureigis stilingai – „Maserati Kubang“

„Kažkodėl, iki šiol nei vienas visureigis nepasiūlė pirkėjams prabangos, išskirtinumo ir pakylėjančio vairavimo malonumo“, – skambūs „Maserati“ žodžiai per pirmojo jų visureigio „Kubang“ pristatymą.
Visureigis stilingai – „Maserati Kubang“
Visureigis stilingai – „Maserati Kubang“. / Andriaus Kildos/GAZAS.LT nuotr.

Italai mano, kad jų pasiūlymas – gerokai unikalesnis ir išskirtinesnis nei, tarkime, „Porsche“ ar BMW. Sunku su jais ginčytis – jie nebūtinai teisūs, bet vietoje konstruktyvaus ginčo nuėjo gerti espreso...

Nepaisant to, kad „Fiat“ koncernui (kuriam priklauso „Maserati“) po ranka guli visa „Jeep“ visureigių detalių dėžė, italai šiam „Kubang“ nusprendė naudoti savo konstrukcijos elementus. Tai – variklis, pakaba, stabdžiai. Pagaminta „Maserati“.

Spėjame, kad su itališku varikliu bus naudojama ZF konstrukcijos aštuonių pavarų automatinė dėžė. Ji jau tampa standartu tarp brangių automobilių.

Nors daugiau detalių apie šį visureigį nežinome, džiaugiamės, kad „Maserati“ kompanijoje vyksta judėjimas. Nebūtinai jų pirmas blynas bus vykęs (kaip ir „Porsche“), bet palaukime kelis metus ir, net neabejojame, ieškodami prabangaus visureigio vartysite „Maserati“ katalogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas