Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ar gerai pažįsti tave supančią aplinką? Pasitikrink žinias „EKO lenktynių“ teste

Tūkstančiai žmonių Lietuvoje neįsivaizduoja savo vasaros be interaktyvaus edukacinio „EKO lenktynių“ žaidimo. Todėl Všį „Užstato sistemos administratorius“ skelbia visus metus lauktą naujieną – „EKO lenktynės“ sugrįžo.
Dalyvaukite „Eko lenktynėse“ ir laimėkite prizus!
Dalyvaukite „Eko lenktynėse“ ir laimėkite prizus!

Nemokamą žaidimo programėlę į savo mobiliuosius telefonus greitai ir paprastai jau galima atsisiųsti iš „Google Play“ ir „AppStore“ parduotuvių.

„Žmonės gali patirti pramogą ir tuo pačiu įgyti naujų žinių bei impulsų gyventi tvariau – to siekiame jau ketverius metus iš eilės organizuodami visiems atviras „EKO lenktynes“. Dalyvių patirtis rodo, kad tai – puiki vasaros pramoga, nesvarbu, ar šviečia saulė, ar lyja lietus. Žaisti, kaip ir rūpintis savo aplinka, puoselėti gerus įpročius bei ugdyti sąmoningumą, galime kasdien. Tad jeigu per trejus metus dar neįsitraukėte į šią iniciatyvą, geriausias laikas yra dabar“, – teigia VšĮ „Užstato sistemos administratorius“ (USAD) vadovas Gintaras Varnas.

Žaidimo dalyviai turės galimybę laimėti pasirinktą audioknygą iš „Audioteka“, „EKO lenktynių“ kojines, kurių kiekviena pora padeda apsaugoti aplinką nuo 51 išmesto PET butelio, išmaniąsias gertuves ar ekologišką sporto rinkinį – perdirbamą jogos kilimėlį ir stilingą kuprinę, kurios audinys yra pagamintas iš 100 proc. perdirbto plastiko.

Atsakiusieji daugiausia klausimų ir tapę EKO čempionais pasidalins net 3 didžiuosius prizus – elektrinius dviračius, kurie vienu įkrovimu įveikia net iki 100 km atstumą.

Visų prizų laimėtojai turės būti pasiekę tam tikrą žaidimo lygį ir bus renkami loterijos būdu.

Kviečiame pasitikrinti jėgas 12 klausimų teste. Sėkmės!

Nemokamą „EKO lenktynės“ žaidimo programėlę galite atsisiųsti iš „Google Play“ ir „AppStore“ parduotuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas