Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asmenybės testas 15min skaitytojams: į kurį Seimo rinkimų sąrašo lyderį esate panašiausias?

Artėjant Seimo rinkimams, 15min kviečia skaitytojus atlikti politinį asmenybės testą. Atsakykite į klausimus ir sužinokite, į kurį 2024 m. iš Seimo rinkimų sąrašų lyderių esate panašiausias!

Teste jums reikės atsakyti į 27 klausimus apie savo asmenybę – pomėgius, įpročius, savybes, vertybes ir pan. Klausimai labai įvairūs – nuo požiūrio į medžioklę iki mėgstamos „Eurovizijos“ dainos, nuo patinkančių istorinių asmenybių iki to, kaip valgote šaltibarščius.

Į tuos pačius klausimus atsakė ir 13 iš 15 sąrašų, kurie kandidatuoja į Seimą, lyderiai.

Į klausimus atsakiusių sąrašų lyderių daugiamandatėje apygardoje sąrašas, abėcėlės tvarka: Aušrinė Armonaitė, Vilija Blinkevičiūtė, Ieva Budraitė, Viktorija Čmilytė-Nielsen, Artūras Orlauskas, Mindaugas Puidokas, Vytautas Sinica, Saulius Skvernelis, Waldemaras Tomaszewskis, Eduardas Vaitkus, Aurelijus Veryga, Artūras Zuokas, Remigijus Žemaitaitis. Visi jie savo sąrašuose yra pirmi, išskyrus M.Puidoką, kuris yra antras (sąrašo lyderis į klausimus neatsakė).

Dalis kandidatų atsakė ne į visus klausimus. Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų ir Lietuvos regionų partijos lyderiai į klausimus neatsakė, tad sąraše jų nėra.

Visi sąrašų lyderiai gavo tuos pačius klausimus. Daugelyje klausimų jie turėjo pasirinkti vieną atsakymą, kuris jiems labiausiai priimtinas, keletas klausimų buvo atviri.

Į tuos pačius klausimus atsakinėsite ir jūs. Kiekvienas jūsų atsakymas bus lyginamas su Seimo rinkimų sąrašų lyderių atsakymais.

Atlikę testą sužinosite, su kurio kandidato atsakymais jūsiškiai atsakymai sutapo labiausiai. Gali būti, kad nustebsite!

Atlikti panašų testą, kur galite pasilyginti su kandidatais į Lietuvos prezidentus 2024 m. rinkimuose, GALITE ČIA.

Atlikti panašų testą, kur galite pasilyginti su 2024 m. Europos parlamento rinkimų sąrašų lyderiais, GALITE ČIA.

Susipažinti su visais kandidatų atsakymais į visus klausimus GALITE ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas