Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šokiruojanti jauniausios pasaulyje mamos istorija: pagimdė būdama 5-erių

Lindos Medinos tėvai įtarė, kad dukrai gali būti pilvo auglys, tačiau paaiškėjo, kad mergaitė iš tikrųjų buvo septintą mėnesį nėščia.
Mama su naujagimiu
Mama su naujagimiu / 123RF.com nuotr.

Lindai Medinai buvo vos penkeri metai, kai ji pagimdė sūnų ir tapo jauniausia mama visame pasaulyje. Ji gyveno atokiame Andų kaime ir iš pradžių jos gyvenimas niekuo nesiskyrė nuo kitų jos amžiaus vaikų.

Tačiau vieną dieną jos tėvai susirūpino, kai pasirodė, kad mažylės pilvas yra padidėjęs. Jie įtarė, kad nepilnametei gali būti pilvo auglys, bet, kaip paaiškėjo, Linda iš tikrųjų buvo septintą mėnesį nėščia, rašoma Mirror.co.uk.

Vėliau, praėjus vos kelioms savaitėms, ji Cezario pjūvio operacijos metu pagimdė sūnų.

Apstulbę medikai nustatė, kad Linda sirgo reta liga, vadinama ankstyvuoju lytiniu brendimu, ir jau nuo ankstyvos vaikystės turėjo lytinio brendimo požymių. Lytiniai organai jai išsivystė dar vaikystėje, ji buvo išprievartauta ir apvaisinta.

Vėliau jos pačios tėvas buvo suimtas įtariant incestu, bet dėl įrodymų trūkumo buvo paleistas.

Niekada nebuvo atskleista, kas buvo berniuko tėvas, o Linda ir jos šeima gyveno privačiai, užuot dalijęsi savo istorija viešai.

Lindos sūnus mirė nuo kaulų ligos sulaukęs 40 metų. Teigiama, kad jis iki 10 metų nežinojo, jog Linda yra jo mama ir laikė ją seserimi.


Po maždaug 34 metų Linda su vyru Rauliu susilaukė antrojo sūnaus. Anot jos vyro, Linda po savo istoriniu tapusio gimdymo, jokios pagalbos ar palaikymo iš valstybės nesulaukė.

Nėra aišku, ar Linda tebėra gyva, bet šiuo metu jai būtų 89-eri metai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas