„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Testas grilio žinovams: ar atspėsit ingredientus, patiekalus, rekordus?

Gardūs ant grilio čirškinamo maisto aromatai šiltuoju metu Lietuvoje sklinda kone visada, kai tik leidžia orai. Kiekvienas renkasi pagal skonį – vieni kepa šašlykus, kiti – marinuotą vištieną, treti pirmenybę teikia sūriui ar daržovėms. Kokie bebūtų jūsų prioritetai, pasitikrinkite savo žinias apie grilio patiekalus ir ingredientus. Kas užfiksuota šiose 10-yje nuotraukų?
Ant grotelių kepama mėsa ir daržovės
Ant grotelių kepama mėsa ir daržovės / Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“