Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 31

Užsidarė kape ir gyvas palaidotas po žeme: tragiškai pasibaigęs J.Burruso magijos triukas

Joe Burrusas buvo magas, savo šlovės viršūnę pasiekęs praėjusio pabaigoje. Jo įkvėpimas buvo legendinis iliuzionistas Harry Houdinis, kuris kartą buvo palaidotas gyvas ir sugebėjo išsikapstyti iš kapo. J.Burrusas taip pat norėjo padaryti panašų triuką: jis įlipo į karstą, kuris buvo įleistas į kapą ir užverstas žemėmis ir užpiltas storu cemento sluoksniu. Visgi iliuzionistas nesugebėjo atlikti šio triuko ir mirė. Štai kaip tai įvyko.
Harry Houdinis
Harry Houdinis / „Wikimedia Commons“ nuotr.

Praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje pagrindinis aktyvaus mago J.Burruso karjeros tikslas buvo pralenkti legendinį magą Harry Houdinį.

Jis, kaip ir dauguma magų, ieškojo būdų padaryti ką nors radikalaus, nustebinti ir šokiruoti savo auditoriją. Atrodė, o kas gali būti geriau nei palaidotam gyvam ir išsivaduoti iš kapo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne