Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gruodžio 22 d.

Kas dieną po naujieną – ne veltui astrologai jau senokai kalbėjo apie šį laikotarpį kaip ypatingą. Šiandien už laisvę ir naujoves atsakinga planeta – Uranas – Jaučio Zodiako ženkle jungiasi su Juoduoju Mėnuliu (Lilit), kuris atskleidžia didžiausias asmenines ar visuomenės silpnybes, sritis, kuriose tikėtini baimių ir paklydimų nulemti sprendimai ar veiksmai.
Pirmieji žiemos ženklai Neryje - upe plaukiantys ledai
Pirmieji žiemos ženklai Neryje - upe plaukiantys ledai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Uranas atsakingas ir už aviaciją, kompiuterines technologijas, ryšių palaikymą, tai ir žaibas, elektros išlydžiai, staigūs pokyčiai, revoliucijos, o Uranas Jautyje – tai ir technologijos, susijusios su gyvybe, mityba, nauja gerovės samprata, Jau šiandien galime stebėti Lilit poveikį kai kurioms šių sričių. Tuo tarpu Mėnulis visą dieną keliaus Avino Zodiako ženklu, kuriame yra stiprus Marsas, šiuo metu sprogstamai įsitempęs, labai norintis radikaliai pakeisti visas valdžias – jau trečią ir paskutinį kartą šiais metais – įtemptame aspekte su masiniais procesais siejamu Plutonu. Ar tai pandemijos pikas, ar lauktini rimtesni sutrikimai?

Tikėtina, kad poryt daug kas taps aiškiau, na, o šiandien išlaikykime, kiek galima, geranoriškesnį santykį su žmonėmis ir pasauliu, susilaikykime nuo rimtesnių sprendimų ir stebėkime, kas vyksta. Džiugina tai, kad kiekviena įtempta situacija turi ir sprendimo būdus – svarbu orientuotis į juos!

Šviesą šią vieną ilgiausios tamsos dieną ir šilumą širdyje padės išlaikyti auksinės, geltonos, baltos spalvų drabužiai, papuošalai su serdoliku ir auksu. Valgyti labiausiai tikrų tirštos vaisių ir daržovių sultys ar glotnučiai, kruopų gaminiai su vaisiais ar daržovėmis.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Noras būti dėmesio centre, aktyvumas ir juokeliai šiandien greitai gali virsti įtampa ir pykčiu, tad šiandien ir rytoj susilaikykite nuo bet kokių konfliktų su valdžios struktūromis, venkite pažeidinėti įstatymus, būkite atsargesni vairuodami ar dirbdami su įvairiais aštriais įrankiais ar prietaisais. Mažai tikęs laikas ir pirkiniams ar kitoms išlaidoms. Verčiau daugiau skaitykite, studijuokite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laikas, kuomet jums būtų geriausia atsitraukti nuo visų darbų, šventinio šurmulio ir pabūti ramiai, susilaikyti tiek nuo pernelyg didelio savęs nuvertinimo, tiek ir įsivaizdavimo, kad „dabar kaip jau rėšiu, tai visi pamatys“. Yra rizikos prisidaryti mažai malonių dalykų. Itin atsargiai darykite bet kokius su finansinėmis atsakomybėmis susijusius sprendimus, būkite itin dėmesingi savo sveikatai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Informacijos ir veiklos srautas šiandien gali būti jums kaip reta sunkus, bus būtina rasti atsparos ir šviesos šaltinį savyje. Labiau pasikliaukite antrąja savo puse ar verslo partneriais, parodykite jiems daugiau dėmesio ir sulauksite malonaus palaikymo. Būkite itin atsargūs finansiniuose reikaluose, priimdami sprendimus venkite svetimos įtakos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų profesinė sėkmė ir tolesnė veikla labai priklausys nuo jūsų gebėjimo atlaikyti išorinį spaudimą, priimti išties rimtus sprendimus, gebėjimo atiduoti ir tuo pačiu išlikti savimi. Raskite būdų perkeisti jus žlugdančius santykius į partnerystę, tapti ne valdovu, o partneriu, bendradarbiu. Karjeros ir partnerystės temos spręsis šiandien ir rytoj kaip reta ryžtingai, tad susitelkite ir darbuokitės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien labai norėsis ištrūkti iš visų apribojimų ir atsidurti svajonių šalyje ar idealiame pasaulyje – pats laikas pagalvoti apie tai, ką galima padaryti, kad dabartinis jūsų pasaulis taptų tobulesnis. Jei negalite keliauti, galima skaityti, domėtis, bendrauti su jus įkvepiančiais žmonėmis ar pradėti mokytis. Svarbu tik būti itin dėmesingiems savo ir artimųjų sveikatai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Visa, kas šiandien jus labiausiai guodžia, – tai partnerystė, artimo žmogaus palaikymas, tačiau būkite labai dėmesingi savo sveikatai, nes energijos ištekliai – labai svyruojantys. Raskite būdų pailsėti, venkite azarto ar atsiduoti jus masinančiai, tačiau sekinančiai veiklai. Išskirtinio dėmesio gali pareikalauti vaikai. Be to, nusiteikite siurprizams, susijusiems su užsieniu, mokslo ar studijų naujienomis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kaip sunku bus atlaikyti besikaupiančią įtampą, šiandien vertėtų rasti viduje raktelį, kuris padėtų iš esmės spręsti problemą ir perkeistų visą situaciją judėjimo, o ne griovimo linkme, tad bendraujant bus itin svarbus atsidavimas – išlaikant savastį, suderinant blaivų protą ir jausmus, randant taiklų žodį ar daug ką pakeisiančią informaciją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Juodas Mėnulis vers jus pernelyg niūriai matyti pasaulį, jo ateitį ir savo galimybes, todėl bus itin svarbu susilaikyti nuo bet kokių drastiškų veiksmų – bendraukite, skambinkite tiems, kurie gali suteikti jums reikalingos pagalbos ar žinių, patarti sunkioje situacijoje. Gal vertėtų pasirūpinti ne tik savimi, bet ir kitais – šalia tikrai yra tokių, kuriems taip pat reikia jūsų pagalbos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien gyvenimas vers priimti rimtus finansinius sprendimus, atlikti mokėjimus, grąžinti skolas gerokai apribojant savo malonumus, vaikų reikalus ar kūrybinius siekius, vers radikaliai keisti laisvalaikio planus – žiūrėkite į viską blaiviai, aiškinkitės, tikrinkite dokumentus – yra vilčių rasti geriausią sprendimą, jeigu pavyks išvengti konfliktų ar drastiškų sprendimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sudėtingas vidinių apsisprendimų laikas, kuomet tenka daug atiduoti vardan artimųjų ar tradicijos – o gal jūsų planai pasisuko priešinga linkme ir teks radikaliai pakeisti požiūrį į tai, kas atrodė nepajudinama? Bet kokiu atveju pasistenkite kuo filosofiškiau žiūrėti į visus netikėtumus, venkite konfliktuoti su namiškiais, verčiau atskleiskite jiems tai, ką iki šiol giliai slėpėte širdyje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nors daug kas jūsų gyvenime keičiasi, tačiau dar daug klausimų liko – šiandien bandysite aktyviai ieškoti atsakymų į juos, tačiau venkite itin aktyvios fizinės veiklos – atsargiai vairuokite, keliaukite, saugiai naudokitės įvairia technika ir venkite gilesnių diskusijų su tais, kurie elgiasi kitaip. Verta parodyti daugiau atjautos, rasti kolektyvinių, ilgalaikių sprendimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų vertybių sistema šiomis dienomis patiria labai rimtą išbandymą – tenka priimti rimtus įsipareigojimus, bet ar esate tikri, kad jie atitinka tai, kas sudaro jūsų gyvenimo pamatą? Kas svarbiau - asmeninė ar kolektyvinė gerovė? Bus itin svarbu išlaikyti blaivų protą, vengti pasiduoti trumpalaikėms emocijoms. Venkite impulsyvių pirkinių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant