Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gruodžio 29 d.

Intensyvus pilnaties metas. Visi darbai ir reikalai tarsi sukrenta ir tenka gerokai pasistengti, kad suvaldytumėte tai, kas vyksta. Labiausiai – savo emocijas, t. y. savo reakciją į viską.
Vakaras namuose
Vakaras namuose / 123RF.com nuotr.

Tiesa, daugiausia susitelkimo pareikalaus pirmoji dienos pusė, kai darbų bus daug. Tarsi ir reikės kažko imtis, bet rankos nekyla, skubos darbas irgi nuvilia. Jei tik galite, rytą skirkite daugiau tvarkymui to, kas jau nuveikta, atidėkite visus didesnius naujus darbus bent iki 12 val. 28 min., kuomet Mėnulis pereis iš su žiniomis, judumu ir bendravimu siejamo Dvynių Zodiako ženklo į už namus, šeimą, vaikus ir skysčius atsakingą Vėžio ženklą.

Turėtų sumažėti informacijos srautas, skuba, norėsis labiau įsigilinti į tai, ką darome, pajausti darbų prasmę, matyti naudą. Vakaras turėtų būti apskritai gana ramus, tinkamas pasirūpinti artimaisiais, namais, daugiau dėmesio skirkite šiltam pabendravimui su tėvais. Emocinio tikrumo, jautrumo poreikis bus labai didelis, venkite bet kokio dirbtinumo, apsimetinėjimo, skubos, perdėto emocionalumo, antraip galite likti atstumti.

Ramiai ir jautriai jaustis padės minkštos, ramios žalsvos, gelsvos, rusvos gamtos spalvos, puoškitės amazonito ir bronzos dirbiniais. Valgykite daugiau patiekalų su šviežiu pienu, varškės, sėklų, riešutų. Atsisakykite mėsos, ypatingai jautienos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Rytą būtų palankiausia skirti korespondencijos, įvairios informacijos tvarkymui, jei mokotės – išmokti kas neišmokta, atlikti smulkius nebaigtus reikalus, o nuo pietų daugiau dėmesio skirti asmeniniams arba kitų žmonių reikalams, susijusiems su šeima, namais ir tradicijoms. Būsite gana nostalgiškai nusiteikę, tad jaukus vakaras su artimaisiais bus puikus, tik parodykite dėmesį jiems.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąją dienos pusę susitvarkykite sąskaitas, darbo vietą, grąžinkite skolas, pabaikite kas būtina ir tik po pietų imkite aktyviau veikti. Tikėtina, kad pasipils skambučiai, laiškai, o ir jūs patys turėsite dėl ko pabendrauti su kitais. Tinkamas laikas imtis mokslų, ypatingai amatų, to, kas siejasi su šeima, tradicijomis. Vakare laukia malonus pokalbis su artimaisiais, tik venkite piniginių temų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Rytas turėtų būti jums palankus, kai jausitės gerai, palaikomi aplinkinių, tačiau vis dėlto pasistenkite būti saikingais siekdami įtikti visiems vienu metu. Geriau daugiau stebėkite, o ne stenkitės ką nors pakeisti. Vakare labiau rūpės paprasti žemiški reikalai – tiesiog kasdieniai pirkiniai, noras skaniai pamaitinti artimuosius. Venkite spontaniškų išlaidų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmąją dienos pusę būsite linkę išvengti intensyvesnio šurmulio, jei galite, skirkite daugiau laiko poilsiui, o nuo pietų pajusite aplinkos palaikymą – Mėnulis įeis į jūsų ženklą, tad būsite linkę pasirodyti. Pasidžiaukite ramiu laikotarpiu, daugiau dėmesio skirkite aplinkiniams, o ir darbai turėtų visai gerai sektis, jei sugebėsite išlaikyti džiugumą, vengsite idėjinių ginčų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Rytą galite sulaukti gana daug dėmesio, būsite linkę imtis ankstesnių kūrybinių ar laisvalaikio projektų, tačiau laikas gana sudėtingas, pernelyg daug finansinių nežinomųjų. Nusiteikite, kad teks pasistengti siekiant suvaldyti situaciją, venkite rimtesnių iniciatyvų. Popietę galite pasijausti gerokai išsekę, tad skirkite daugiau laiko poilsiui, ramiai veiklai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Profesiniai reikalai ir mintys apie juos užims visą jūsų rytą, tačiau venkite kažką pradėti, verčiau pabaikite pradėtus darbus. Po pietų gali tekti imtis platesnės veiklos – prisiminti draugus, bičiulius, visuomeninius įsipareigojimus. Tiesa, būkite jautresni namiškiams, sutuoktiniui. Būsite gana jautrūs ir patys, tad venkite skubos, sumažinkite darbus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Rytą skirkite tam, kas jus įkvepia, suteikia galimybių plėsti akiratį, motyvuoja, o nuo pietų bus sėkmingas laikas profesinei veiklai – skirkite tam visą savo dėmesį, sulauksite ir palaikymo. Tiesa, tikrinkite visą jus pasiekiančią informaciją, būkite atsargūs bendraudami su klientais – nusiteikite, kad jūsų ir jų nuomonės gali išsiskirti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Diena gali būti gana sudėtinga sprendžiant finansinius reikalus – jei tik galite, ypatingai iki pietų, susilaikykite nuo pirkinių, kitų išlaidų, didesnių investicijų. Emocijos šiandien gali jums trukdyti priimti racionalius sprendimus, jie gali pasirodyti besą nebereikalingais, rezultatai bus visai kiti nei tikėjotės. Po pietų nuotaikos taps kiek ramesnės, leiskite sau plačiau pažvelgti į pasaulį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pastarosios dienos emociškai gali būti gana sudėtingos, išskirtinio jūsų dėmesio ir atjautos gali pareikalauti namai ir namiškiai, tėvai, giminės – būkite jiems kuo jautresni, tačiau venkite per daug karštai rodyti emocijas. Pajauskite, ko jiems iš tiesų reikia, atliepkite giliausius poreikius ir mažiau reikalaukite dėmesio sau.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien ir rytoj galite jaustis gana depresyviai, nesuprasti, atrodys, kad tenka slėpti savo jausmus. Būkite itin dėmesingi jus pasiekiančiai informacijai, bendraukite itin jautriai, venkite apkalbų, kalbėkite tik apie tai, ką tikrai žinote. Ryte pabaikite pradėtus darbus, o nuo pietų daugiau dėmesio pareikalaus antroji pusė, verslo reikalai – tam bus tinkamas laikas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ryte pabaikite tai, ką pradėjote per pastarąsias dienas, o nuo pietų būsite linkę imtis gana intensyvių darbų, pasirūpinti namiškiais, artimaisiais, jų gera savijauta ir sveikata. Būkite atsargūs imdamiesi veiklos, kuri susijusi su išlaidomis. Tikrinkite visą informaciją, venkite pasiduoti kitų įkalbinėjimams ar kolektyvo įtakai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien ir rytoj gali būti gana sudėtinga suderinti asmeninius ir profesinius interesus, realizuoti save tiek namuose, tiek darbe – jausitės per mažai suprastais, pakibę tarp dangaus ir žemės. Ieškokite bendraminčių palaikymo, reikalingų žinių, gilinkitės į svarbiausias savo vertybes. Ryte venkite susipriešinimo su namiškiais, o po pietų skirkite daugiau laiko kūrybai, vaikams.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant