Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – liepos 24 d.

Astrologinė prognozė antradieniui.
Sodo apšvietimas
Sodo apšvietimas / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nelengva diena, kai gali padėti tik filosofiškas požiūris į gyvenimą ir problemas. Pasistenkite į visus sunkumus pažvelgti tarsi iš šalies, įžvelgti jų prasmę ir pamokas. Šiandien galimi konfliktai su įtakingais ir ryškiais vyrais. Tai apskritai nėra pati palankiausia diena dalykiniam bendravimui. Seksis, jei turėsite tikslą, kuriuo tikite ir atkakliai siekiate. Vakare norėsis pasisemti naujų žinių, tinka lankytis renginiuose ar kitaip plėsti akiratį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien Jaučio zodiako ženklo atstovai turės daug palankių progų, ypač finansinėje srityje. Tačiau didelė tikimybė suklysti, neteisingai pasirinkti. Venkite skubotų veiksmų ir neaiškių situacijų. Visus miglotus pasiūlymus, gautus šią dieną, verčiau atmeskite. Vakare pastebimai augs įtampa namuose, vis sunkiau ir sunkiau taps susitarti su artimais žmonėmis. Pasistenkite racionaliai žvelgti į visas problemas, venkite būti pernelyg emocingi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien labiausiai norėsis būti su jums artimais žmonėmis. Jei esate susipykę su brangiu žmogumi ar jau kurį laiką širdyje nešiojatės nuoskaudą – laikas išsiaiškinti ir susitaikyti, šiandien tam itin palankus metas. Jei norite, kad jums sektųsi, taktas ir diplomatija turi būti šios dienos palydovai. Tai palankus metas dalykiniams susitikimams, sutartims sudarinėti ar kitaip tartis. Visi susitarimai, įvykę šią dieną, eisis sklandžiai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puiki diena. Seksis kanceliarinė veikla, taip pat veikla, susijusi su prekyba, tarpininkavimu ir reklama. Dienos bėgyje galite išgirsti puikių žinių, gali nudžiuginti netikėti giminaičių ar bičiulių vizitai. Palankus laikas gražinti namų aplinką ir gerinti kasdienę buitį. Šiandien būsite itin pastabūs, svarbi taps kiekviena detalė. Vakarą skirkite sveikatinimosi procedūroms, peržiūrėkite savo mitybos racioną.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Antradienį Liūtų laukia ne vienas smagus nuotykis. Šiandien paskubėkite nuveikti kuo daugiau, aplinkybės dėliosis jums palankia linkme. Jausitės pasitikintys savimi, norėsis ieškoti savirealizacijos būdų, o kūrybinis potencialas pasieks savo piką. Vieniši Liūto zodiako ženklo atstovai degs noru megzti pažintis ir ieškoti potencialių partnerių. Vakare venkite dramatizmo – sunkiau seksis suvaldyti aistras.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią dieną Mergelės ieškos saugumo ir patikimo užnugario. Tik jausdamosi užtikrintos jos gebės atsipalaiduoti ir pasimėgauti gyvenimu. Norėsis nuotykių ir plėtros, tačiau racionalus, praktiškas ir kiek kritiškas jūsų protas neleis per daug atitrūkti nuo žemės. Iš esmės tai palanki diena – leiskite sau surizikuoti, patikėti savo sėkme. Vakare mėgausitės artimų žmonių kompanija, geriausi sumanymai ir sprendimai kils artimoje aplinkoje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms seksis raiškiai ir aiškiai dėstyti savo mintis. Tai puikus metas prezentacijoms, įvairiems pristatymams ir viešam kalbėjimui. Jei dirbate prekybos sektoriuje ar užsiimate tarpininkavimu – jums pasisekė, diena tam itin palanki. Šiandien laukia puikios žinios – gali būti gauti leidimai, kiti svarbūs dokumentai ar pasitvirtinti projektai, ypač susiję su užsieniu. Antradienį būsite labai racionalūs ir pragmatiški, tai puikiai atsispindės dalykinėje veikloje, tačiau asmeniniuose santykiuose gali kilti keblumų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Laukia maloni ir finansiškai sėkminga diena. Piniginiai susitarimai pradėti šią dieną turės tendenciją vystytis jums palankia linkme. Tačiau neverta skubėti tvirtinti sutarčių, gali būti praleistos svarbios detalės. Šiuo metu reikia vykdyti derybas ir ieškoti kompromisų. Dienos bėgyje kils ne vienas originalus sumanymas ar sprendimas. Antroje dienos dalyje galimos dovanos, netikėtos, bet malonios staigmenos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Štai ir dar viena šauni diena! Šiandien seksis, tačiau būsite gana emocingi ir jautrūs, svarbu bus gebėti tvardyti savo emocijas. Visas situacijas ir aplinkybes būsite linkę vertinti gana subjektyviai, tad verčiau susilaikyti nuo svarbių ir atsakingų sprendimų. Antradienį palanku megzti artimus ryšius – norėsis nuoširdaus ir atviro bendravimo. Vakare daugiau dėmesio skirsite namams ir šeimos nariams, bus smagu leisti laiką su brangiais žmonėmis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Antradienis gana palanki diena Ožiaragio zodiako ženklo atstovams, tačiau negalima skubinti įvykių. Šiandien puikiai seksis planuoti ir nusimatyti ilgalaikes perspektyvas. Nuotaikos bus džiugios, tad visi darbai eisis gana sklandžiai, o bendravimas džiugins. Bus svarbu neišbarstyti jėgų įvairioms smulkmenoms ir koncentruotis tik į tai, kas iš tiesų yra svarbu. Vakare skirkite daugiau dėmesio kokybiškam poilsiui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien Vandeniai gali nusivilti. Nepasiteisinę lūkesčiai liūdins ir kels susierzinimą. Kils pagunda išsilieti ant šalia esančių kolegų. Regis, netrūks dramų ir konfliktų. Antradienį draugai ir bičiuliai bus puikūs patarėjai, kreipkitės į juos pagalbos, išdrįskite nuoširdžiai pasidalyti savo išgyvenimais ir jums iškart palengvės. Šią dieną venkite bet kokių piniginių avantiūrų, galimi didesni finansiniai nuostoliai. Vakare tikėtina nesantaika namuose.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien Žuvų zodiako ženklo atstovai norės būti ryškūs, matomi ir deramai įvertinti. Antradienį visas mintis ir pastangas nukreipsite į dalykinę veiklą, tai šiuo metu atrodys svarbiausia. Nenuostabu, kad asmeniniuose santykiuose gali kilti ginčų ir nesusipratimų dėl tokios jūsų pozicijos. Ne taip lengva bus suderinti profesinę veiklą ir šeimyninius reikalus – brangūs žmonės gali pasijusti apleisti ir nevertinami.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento