Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugsėjo 14 d.

Nusiteikite ypatingam poros dienų laikotarpiui, kuomet teks gerokai pasidarbuoti su savimi, jei norėsite išlaikyti, pasaugoti optimizmą, šviesą, geranoriškumą, atjautą. Kiekviena smulkmena gali tapti tuo akmenėliu, kuris išverčia vežimą, būkite sąžiningais su savimi kiekvienoje detalėje, kiekviename žodyje. Antra vertus, bus svarbu pajausti, jeigu kažkas bandys pažeisti jūsų ribas, manipuliuoti jūsų jausmais ir aiškiai duoti suprasti, kad atsiribojate nuo to.
Rudens darbai
Rudens darbai / Fotolia nuotr.

Iššūkis gana rimtas, ypač, jeigu norėsite ir toliau išlaikyti santykius su tuo žmogumi. Visas emocijas šiandien geriausiai padės "nukrauti" aktyvesnis fizinis darbas arba sportas – raskite laiko bent jau pasivaikščioti, vietoj lifto lipkite laiptais, pasportuokite arba tiesiog susitvarkykite namus, aplinką, nuveikite kažką praktiško, ką jau seniai norėjote padaryti, bet vis atidėliojate.

Ryte optimizmo bus daugiau, nes Mėnulis keliaus su plėtra, kelionėmis, plačia pasaulėžiūra, tolerancija siejamu Šaulio Zodiako ženklu, tačiau jau 14 val. 34 min. pereis į griežtąjį, su tikslais ir profesionalumu siejamą Ožiaragio ženklą. Rytą verta pasitikrinti savo idėjas, paieškoti argumentų jų apgynimui, nes jau po pietų gali jų prireikti. Popietę skirkite darbo reikalams.

Vakaras gana geras atstatyti asmeninius santykius, susitarti su mylimu žmogumi, antrąja puse dėl savo tikslų – tiek finansinių, tiek ir profesinių bei susijusių su būstu, nekilnojamuoju turtu, tik svarbu, kad tai būtų nuoširdu ir pakankamai atvira.

Susitelkti padės juoda, tamsiai mėlyna, ruda aprangos spalvos, pasaugos labradoras. Maistas turėtų būti kuo paprastesnis, geriausia būtų valgyti visus produktus atskirai, tačiau rekomenduotina kepti namuose duoną, pyragą, kurių kvapas apvalo namus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aktyvi, tačiau emociškai gali būti gana įtempta diena, kuomet jūsų optimizmas ir noras čia ir dabar nudirbti visus darbus gali žlugti. Jėgų ir emocijų perteklių išnaudokite daugiau fiziškai judėdami, mankštindamiesi ar tiesiog imkitės žemės darbų, namų tvarkymo. Po pietų, jeigu pavyks išsklaidyti niūrias nuotaikas, atsidėkite profesiniams reikalams, pasvarstykite apie savo tikslus, poreikius, nuoširdžiai pasikalbėkite su mylimu žmogumi.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Emociškai diena jums gali būti itin sudėtinga, jeigu norėsite čia ir dabar apginti savo ir vaikų, mylimo žmogaus interesus, pakovoti už savo idėjas, ieškoti jų finansavimo galimybių. Ypatingai ryte bus svarbu išlaikyti kaip įmanoma ramesnį protą, vengti barnių, pažadų ar finansinių įsipareigojimų, nes jau po pietų situacija keisis jūsų naudai. Vakarą skirkite antrajai pusei.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Rytą, ko gero, teks skirti įvairių interesų derinimui. Kad ir kas benutiktų namuose, šeimoje, pyktis ir baimė bus blogiausias patarėjas, todėl daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei – atsisakykite pretenzijų, pasaugokite ir kitus namiškius, juolab po pietų situacija pasimatys jau visai kitu kampu ir po truputį spręsis. Bus itin svarbu atsieti asmeninius ir profesinius reikalus, pasaugokite savo reputaciją.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmojoje dienos pusėje bus itin svarbu atsargiai vairuoti, būkite dėmesingi tiek transporte, tiek ir darbo vietoje, venkite skubos, noro kuo greičiau nuveikti visus darbus, ypatingai dirbant su aštriais, pavojingais prietaisais. Pyktis šiandien bus blogas patarėjas, kad ir kokių prastų žinių sulauktumėte, jaustumėtės apgautais ar nusivylusiais. Po pietų atsigausite – gražus metas asmeninių santykių puoselėjimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gana sudėtinga diena, kuomet bus itin svarbu vengti skubos sprendžiant finansinius reikalus. Galimi nuostoliai, o emocijų padiktuoti sprendimai gali kainuoti itin brangiai. Venkite rizikos, azarto, išlaikykite blaivų požiūrį į situaciją, net jeigu ir išryškėtų kažkieno apgaulė, grubios klaidos. Po pietų viskas atrodys kitaip – kibkite į darbus, pasirūpinkite sveikata.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Norėsite būti visiems gerais, tačiau gali paaiškėti, kad jūsų ir artimųjų, kitų žmonių požiūris į santykius, bendravimą, gerokai skiriasi. Pasistenkite iki pietų vengti pretenzijų namiškiams, artimiesiems, verčiau imkitės tiesiog fizinio darbo. Po pietų gali paaiškėti, kad problemos buvo gerokai mažesnės nei manėte, vakaras palankus taikytis su aplinkiniais, nuoširdžiam pokalbiui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Artimi giminaičiai ar kaimynai šiandien ryte gali gerokai užvirinti emocijas, versti jus pasijausti bejėgiais, tačiau venkite skubotų išvadų, verčiau paieškokite informacijos, daugiau bendraukite. Po pietų daug kas nurims. Būkite dėmesingesni savo sveikatai, raskite daugiau laiko poilsiui ir tai veiklai, kuri jums teikia daugiausia džiaugsmo, .

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasistenkite finansinių klausimų sprendimą, pirkinius, šiandien iki pietų atidėti bent jau iki popietės, kad ir kokių pretenzijų kažkas jums turėtų, darytų spaudimą, keltų baimių. Bus lengva pridaryti brangiai kainuojančių klaidų. Po pietų daug kas atrodys kitaip – laukia malonūs susitikimai, puikus laikas susitikti su naujais žmonėmis, užmegzti ryšius, taip pat ir mokytis, ieškoti naujos informacijos, tvarkyti dokumentus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Kad ir kokių pretenzijų sulauktumėte darbe, kiltų rimtų profesinių iššūkių, bus itin svarbu išlaikyti šaltą protą ir veikti drąsiai, tačiau tuo pačiu išlaikant optimizmą. Pyktis šiandien jums pernelyg daug kainuotų, todėl pasaugokite save ir aplinkinius, taip pat ir namiškius. Anksti pulti į depresiją. Juolab, kad po pietų spręsite jau visai kitus reikalus, sulauksite jautrios paramos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ryte būtų gerai, kad galėtumėte atsiriboti nuo pasaulio ir aplinkinių jums keliamo streso, žvelgti į visas naujienas tarsi iš šalies. Venkite įsitraukti į konfliktus. Juolab, kad jau po pietų gali paaiškėti, kad informacija buvo klaidinga arba rasite racionalų sprendimą. Antroji dienos pusė jums bus pakankamai sėkminga, pagaliau sulauksite paramos, atsiras jėgų veikti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ryte būkite itin atsargūs bendraudami viešumoje, prisiimdami su finansais susijusius įsipareigojimus – šios dienos emocijų padiktuotos klaidos gali jums pernelyg daug kainuoti, tad bus svarbu atlaikyti draugų ar visuomenės spaudimą ir išlaukti bent jau iki popietės, kuomet turėsite galimybių atsitraukti ir ramiai išsianalizuoti situaciją. Juolab, sulauksite ir bendradarbių paramos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Bandymas suderinti asmeninius ir profesinius reikalus šiandien ryte gali jums kainuoti daug emocijų – jas suvaldžius bus galima rasti ilgalaikių sprendimų, tačiau tai pareikalaus iš jūsų išties didelės stiprybės ir nuoširdumo, atvirumo, gebėjimo suprasti kitą, net ir nusiteikusį priešiškai jūsų atžvilgiu. Po pietų ramiau atsikvėpsite, sulauksite draugų, bendraminčių palaikymo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito