Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – spalio 5 d.

Priešpaskutinė Mėnulio mėnesio diena, išsiskirianti tuo, kad Mėnulio danguje išvysti niekaip nepavyks – jis atsiduria visiškai po Saulės spinduliais, tad sunku pajausti jo palaikymą, susivokti.
Jurginai
Jurginai / 123RF.com nuotr.

Dabar – metas vidinei viso to, kas per pastarąjį mėnesį įvyko, integracijai. Susilaikykite nuo aktyvesnės veiklos, diena labiausiai tinkama apmąstymams, tvarkymuisi – tiek minčių, tiek aplinkos, darbo vietos ar namų.

Išrūšiuokite, išmeskite ar atiduokite tiems, kam gali reikėti, atitarnavusius ar mažai reikalingus daiktus. Gera diena labdaringai veiklai, fizinių ir moralinių skolų grąžinimui, taikymuisi, taip pat žalingų įpročių atsisakymui.

Tiesa, susilaikykite nuo pažadų ar lūkesčių kitų atžvilgiu auginimo – jau ryt-poryt gali paaiškėti, kad situacija iš esmės keičiasi, gali būti sunku ar beprasmiška daryti tai, ko siekėte.

Ryte Mėnulis keliaus su tvarka, analitika, kruopštumu ir rūpestingumu siejamu Mergelės Zodiako ženklu, suteikdamas gerą progą pabaigti, sutvarkyti visus praktiškus reikalus, dokumentus, informaciją, o nuo 15 val. 41 min. jis pereis į diplomatiškųjų ir estetiškųjų Svarstyklių ženklą, kuriame yra ir Saulė su Marsu bei Merkurijumi – asmeniniai interesai galutinai atitrūks nuo praktiškųjų reikalų ir persikels į santykių lygį. Vakaras puikus taikymuisi, taikaus sambūvio taškų paieškai. Bet koks santykių aiškinimasis gali būti labai skausmingas, nebent iš tiesų reikia aiškiai išbaigti kažkokią sunkią situaciją, ištraukti skaudų geluonį.

Stabilumo šiandien suteiks želmenų gaivumo žalia bei gelsvai-žalia spalvos aprangoje, žaliai-rusvas jaspis, chrizoprazas. Maistas taip pat turėtų būti paprastas, žemiškas, daugiau augalinis: košės, šiupiniai, troškiniai, žalumynai, daržovės.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos pusė – darbinga, puikiai tinkama pabaigti įvairius smulkius darbus, pergalvoti savo dienotvarkę, mitybos režimą, atsisakyti žalingų įpročių. Vakarop daugiau dėmesio būsite linkę skirti antrajai pusei bei jums svarbių profesinių klausimų suderinimui, išbaigimui. Parodykite geriausius savo diplomatinius sugebėjimus, susilaikykite nuo pažadų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąją dienos dalį turėtumėte jaustis gana smagiai, palankus laikas kūrybinei, reklaminei veiklai, tačiau tik pabaigti anksčiau pradėtus darbus, su vaikų interesais susijusius reikalus. Jau po pietų rūpesčių gali padaugėti, tačiau susilaikykite nuo naujų darbų. Verčiau pasirūpinkite savo sveikatos reikalais, palankesnėmis darbo sąlygomis, atsisakykite žalingų įpročių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Įvairūs šeimos, namų reikalai turėtų, ko gero, labiausiai rūpėti pirmąją dienos dalį – pasirūpinkite tėvais, tvarkykitės namuose, švarinkitės, išbaikite ką pradėję, o nuo pavakarės vertėtų labiau atsikvėpti, atsipalaiduoti ir pabūti su savimi – gamtoje ar kitoje gražioje aplinkoje. Venkite ginčų su antrąja puse, verčiau paieškokite būdų susitaikyti, net jei santykiai ir išsibaigė.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Geras metas pabaigti sutvarkyti įvairius smulkius reikalus, dokumentus, tačiau daugiausia dėmesio būsite linkę skirti namams, šeimai, su jos interesais susijusiai veiklai. Šiandien į pavakarę pasistenkite planuoti mažiau darbų, susitikimų, juolab triukšmingų renginių, verčiau pabūkite su savimi, švarinkite namus, išsikepkite duonos, bandelių ar bent blynų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmojoje dienos pusėje tikriausiai teks užsiimti finansinių reikalų tvarkymu, tačiau susilaikykite nuo naujų pirkinių, verčiau peržiūrėkite savo biudžetą, sutvarkykite sąskaitas, pataisykite tai, kas sugedę, pagalvokite, kaip galima būtų panaudoti jau atgyvenusius dalykus. Po pietų jus gali gerokai išjudinti antroji pusė, klientų reikalai, tačiau susilaikykite nuo pažadų, ką galite, atidėkite porai dienų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors pirmąją dienos pusę jausitės gana gerai, tačiau susilaikykite nuo aktyvesnės veiklos, verčiau susivokite, apsvarstykite savo pasauliui nešamą žinią, išpildykite pažadus. Po pietų bus tinkamas laikas peržiūrėti savo biudžetą, finansines galimybes, atiduoti skolas, pabaigti sutvarkyti senus darbus, dokumentus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Daugiausia laimėsite, jeigu šią dieną vengsite aktyvesnės veiklos, daugiau pabūsite su savimi ramioje aplinkoje, darbuositės atsitraukę nuo kompanijos, išbaigsite darbus, geras laikas papasninkauti, maldai. Nuo pietų jėgų daugės, tonusas ir nuotaika labiau pakils, tačiau jėgų perteklių verčiau panaudokite mankštai ir susilaikykite nuo noro pakovoti už save, verčiau taikykitės.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradieniui planuokite kuo mažiau veiklos, pabaikite išpildyti ką esate pažadėję draugams ar kolegoms, apibendrinkite ankstesnių dienų darbus. Popietę apskritai vertėtų praleisti atsiribojus nuo kitų, pabūti ramiai jums saugioje aplinkoje, daugiau laiko skirti savianalizei, taip pat sveikatos stiprinimui, poilsiui arba bent jau išlieti susikaupusias įtampas sportuojant.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmoji dienos pusė jums bus gana darbinga ir sėkminga, ypač jeigu sulauksite malonaus kitų asmenų dėmesio, tačiau dar anksti puoselėti kažkokius lūkesčius, verčiau patys pradžiuginkite savo dėmesiu ar net atsiprašymu tuos, su kuriais pastaruoju metu buvo sunkiau sutarti. Diena tinkama labdaringai veiklai, tačiau svarbiausia bus grąžinti skolas, išpildyti pažadus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Palankus metas pabaigti tvarkyti įvairius su finansiniais reikalais susijusius dokumentus, sutartis, tačiau tik tai, kas jau seniai paruošta, o naujas iniciatyvas atidėkite bent jau iki ketvirtadienio. Grąžinkite skolas, išpildykite pažadus mylimam ar kitam jums svarbiam asmeniui, tačiau visus lūkesčius pamirškite, verčiau apmąstykite tai, kas pastaruoju metu įvyko ir vyksta su jums ir pasauliu.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmąją dienos pusę sulauksite gana malonios pagalbos, tiek moralinio, tiek ir materialinio palaikymo, pastiprinimo jūsų darbuose, tad popietę būsite linkę visu smarkumu veržtis į pasaulį. Tačiau laikas tam mažai tinkamas, verčiau apsidairykite, įsiklausykite, stebėkite, planuokite ir susilaikykite nuo viešų pareiškimų – jau ketvirtadienį tai galima bus padaryti veiksmingiau.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Asmeninius santykius ir dalykinius reikalus pabaikite aiškintis pirmąją dienos pusę, išpildykite pažadus kolegoms, mylimam žmogui, tačiau daugiausia dėmesio būsite linkę skirti vidiniam darbui, papildomiems resursams, savo būsimos veiklos paieškai. Ir jums seksis – paaiškės, kad viską jau turite, o šalia yra žmonės, kurie gali padėti. Raskite laiko ramiai viską įvertinti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito