Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas birželio 21–27 d.: santykiuose reikės daugiau kantrybės

Birželio 22 dieną pagal senovės astrologiją Venera pereina į jausmingą Vėžio ženklą. Gali pasireikšti daugiau emocijų, padidės jautrumas ir atsiras didesnis noras kontroliuoti tuos, kuriuos mylime.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Labiau norėsis supratingumo ir komforto. Daugiau dėmesio skirsime namams ir šeimai. Bus dažniau prisimenamos tradicijos, susijusios su šeima, tauta, istorija ir valstybe. Naujos pažintys megsis lėčiau ir bus atsargiau priimami sprendimai. Santykiuose norėsis meilės, rūpesčio ir švelnumo.

Venera turės įtakos iš Marso planetos. Todėl santykiuose ir kitose išvardintose srityse bus daugiau konfliktų ir nepasitenkinimo. Bus labiau nusimenama dėl įžeidimų ir dažniau trukdys emocionalumas. Bus nelengva kurti harmoningus santykius ir reikės daugiau kantrybės.

Neigiamą Marso energijos įtaką padės stabilizuoti buvimas gamtoje, meditacija, malda, bendravimas su išmintingais žmonėmis, prasmingų knygų ir paskaitų klausymas. Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią savaitę galite sulaukti naujų darbo pasiūlymų. Būsite energingai nusiteikę ir žmonės semsis iš jūsų įkvėpimo. Atkakliai sieksite savo tikslo, jausitės gerai ir turėsite daug atsakomybės. Tačiau galite sulaukti priekaištų iš šeimos narių. Jums teks labiau įsiklausyti į savo antrosios pusės norus. Pirmadienis ir penktadienis bus sėkmingesnės dienos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitė jums bus palanki. Labiau pasitikėsite savimi. Norėsite labiau rūpintis savo šeima. Laikykitės toliau nuo neigiamos informacijos ir neskubėkite pasakoti kitiems apie savo išgyvenimus kitiems. Svarbesnius darbus atlikite iki trečiadienio. Stenkitės išlaikyti savo santykius malonius ir kartu ieškokite bendro sprendimo ypatingai antroje savaitės pusėje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitę praleisite ramiai ir harmoningai. Yra tikimybė, kad jūsų– pajamos padidės. Galite išgirsti gerų žinių iš savo artimųjų. Sulauksite pagalbos iš savo draugų. Visas užduotis pavyks išspręsti be didesnių kliūčių. Savaitės viduryje labiau rūpinkitės savo sveikata. Antroje savaitės pusėje venkite didelių investicijų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę sulauksite palaikymo iš savo tėvų. Jausitės gerai ir pasitikėsite savimi. Savo darbe pasieksite gerų rezultatų. Sugebėsite sėkmingai įveikti stresines situacijas. Tačiau labiau bus įtempti jūsų santykiai su antrąja puse. Stenkitės nespausti savo sutuoktinio. Mokykitės pripažinti savo klaidas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dirbantys kūrybinėje srityje šią savaitę sulauksite sėkmės. Galite tikėtis gerų rezultatų egzaminuose. Būsite nusiteikę energingai. Turėsite daug idėjų, kurios gali būti pelningos. Piniginiuose reikaluose būkite atidesni, bus didesnė klaidų tikimybė. Meilės santykiuose viską vertinkite sąmoningai, nes padidės jūsų jausmingumas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę jausitės energingi. Jums kils daug kūrybinių idėjų, kurios gali būti naudingos. Turėsite daugiau šansų parodyti savo intelektą ir tinkamai panaudoti savo gabumus. Įstrigę darbai antroje savaitės pusėje turėtų pajudėti iš vietos. Ketvirtadienį ir penktadienį neplanuokite nieko svarbaus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitė jums bus palanki. Išliksite energingi ir aktyvūs. Jūsų populiarumas išaugs. Sulauksite vadovų palaikymo. Svarbius ir atsakingus sprendimus priimkite tik viską gerai apgalvoję. Neprisiimkite per daug atsakomybės. Trečiadienį ir šeštadienį gali tekti spręsti sudėtingesnius klausimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Žmonės žavėsis jūsų talentais. Galite tikėtis paaukštinimo darbe. Šią savaitę daugiau laiko skirkite savo šeimai. Su antrąja puse galite išvykti į romantinę kelionę. Prieš priimdami svarbius sprendimus stenkitės išklausyti daugiau gyvenimiškos patirties turinčių žmonių patarimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią savaitę sulauksite sėkmės finansų srityje ir asmeniniame gyvenime. Jūsų sunkus darbas ir pastangos duos reikšmingų rezultatų. Tikėkitės naujų galimybių. Tai padės labiau pasitikėti savimi ir mažiau pergyventi dėl ateities. Pirmoje savaitės pusėje venkite rizikingų sprendimų ir pinigų skolinimosi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę gali padidėti jūsų pajamos ir jūsų statusas. Darbe būsite ryžtingi savo sprendimuose. Su entuziazmu sieksite savo tikslų. Galite įsitraukti į socialinę veiklą. Santykiuose sustiprės abipusio atsidavimo jausmas ir pasitikėjimas. Būkite atidesni kelyje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę pajudės anksčiau strigę darbai. Sulauksite pelno iš kai kurių ankstesnių investicijų. Jūsų produktyvumas ir energija padidės. Sustiprės ryšys tarp sutuoktinių. Emocijų ir norų kontrolė atneš jums sėkmę. Venkite skolintis pinigų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitė bus produktyvi ir gera. Turėsite galimybę parodyti savo sugebėjimus. Pagerės jūsų finansinė padėtis. Gali tekti dalyvauti susitikimuose ir duoti interviu. Būkite atidūs kelyje. Nesivelkite į intrigas. Svarbesnius darbus planuokite nuo savaitės vidurio.

Egidijus Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas