Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas gruodžio 21–27 d.: neviltį ims keisti šviesa ir sėkmė

Ši savaitė prasideda nuo svarbaus astrologinio įvykio – Jupiterio ir Saturno planetų susijungimo tame pačiame laipsnyje. Pagal vienus astrologinius skaičiavimus, tai įvyks šiandien, pagal kitus rytoj, gruodžio 22 dieną. Šis susijungimas truks iki gruodžio 26 dienos.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Pagal senovės astrologijos skaičiavimus šių planetų susijungimas įvyks Ožiaragyje, aštuntame laipsnyje, kuris susijęs su pergale ir triumfu. Saturnas jaučiasi stiprus būdamas Ožiaragio ženkle, o Jupiteris Ožiaragio ženkle jaučiasi silpniausiai. Dėl silpnos Jupiterio padėties visus šiuos 2020 metus mes jutome finansines problemas, finansinę krizę, baimes ir buvo sunku atskirti, kas tiesa, o kas – melas. Visa tai susiję su silpna Jupiterio padėtimi.

Nuo šiandien iki gruodžio 26 dienos kalbant astrologiškai vyks planetų karas tarp Saturno ir Jupiterio. Jupiteris atsako už šviesą, moralę, sėkmę ir tiesą. Jo silpna padėtis Ožiaragyje tarsi atspindi norą nusisukti nuo Dievo, nuo vertybių, nuo šviesos ir tiesos.

Saturno planeta atsako už tamsą, baimę, nerimą, už tramdymą tų, kurie skleidžia šviesą. Saturno ir Jupiterio jungties pasekmės gali būti tokie negatyvūs įvykiai, kaip žmonių sukeltos nelaimės, katastrofos, karai ir pan.

Dėl stipresnės Saturno įtakos mes galime jausti, kad tamsa ir baimė nugalėjo, kad nieko negalima pakeisti ir ištaisyti. Tačiau kai ši situacija atrodys visai beviltiška, ji netikėtai pasikeis. Svarbu nepamiršti ir tikėti, kad Kūrėjas visada yra šviesos pusėje ir šviesa visada laimi prieš tamsą.

Saturno ir Jupiterio jungtis įvyks žvaigždėje Utara – Ašadha, kuri susijusi su tokiomis savybėmis kaip gėris, tiesa, valia, tvirtumas ir pasiekimai. Tad labai svarbu, kad šiuo laikotarpiu ir pas kiekvieną iš mūsų reikštųsi šios savybės.

Gruodžio 21–26 dienomis įvairūs išbandymai gali būti susiję su oru, sveikata ir su oro transportu. Gali būti panaudotas ginklas, susijęs su oru, ore gali įvykti kokie nors įvykiai. Gali būti parodoma didesnė valdžios įtaka. Iš teigiamos pusės – šiomis dienomis gali būti padaryti atradimai, kurie gali padėti įveikti kliūtis. Taip pat šiomis dienomis tie, kurie turi sveikatos problemų ir kurie stengsis suprasti vidines savo ligų priežastis, gali išgyti, pasveikti ir nugalėti ligas.

Šiomis dienomis svarbu išlikti dvasingam, kontroliuoti save, priimti save, stengtis suprasti sielos ir ego prigimtį. Kas to nesistengs daryti, tas gali patirti daugiau išbandymų.

Po tamsos visada ateina šviesa – apie tai mums primena kiekvienas naujai išaušęs rytas. Kasdien prisiminkime, kad mes irgi kaip Saulė galime kasdien pakilti iš tamsos, skleisti šviesą ir gerumą. Būkite laimingi!

AVINAS

Šią savaitę būsite aktyvūs savo veikloje ir galite tikėtis naujų pasiūlymų. Tačiau į viską reaguokite apdairiai ir apgalvotai. Kai kurie svarbūs darbai dėl nenumatytų priežasčių gali nusikelti vėlesniam laikui. Skirkite pakankamai dėmesio savo antrajai pusei ir pamirškite senas nuoskaudas. Laikykitės toliau nuo savo negatyvių minčių ir negatyvios informacijos, vakarais klausykite raminančios muzikos. Antradienį ir trečiadienį būkite atsargesni.

JAUTIS

Šią savaitę būsite kūrybiški. Tai geras laikas jums sudaryti savo ateities planą. Moterys gaus palaikymo ir gražių žodžių iš savo draugių. Jūsų sveikata bus stipri. Jūsų darbas reikalaus daugiau atsakomybės. Dirbantys technikos srityje gali susidurti su daugiau išbandymų. Venkite bereikalingų kalbų ir nešvaistykite laiko tuštiems žodžiams.

DVYNIAI

Dirbantys žmonės darbe turės prisiimti daugiau atsakomybės ir atlikti svarbias užduotis. Gali pagerėti santykiai su aukštesnes pareigas užimančiais kolegomis ir žmonėmis. Gausite palaikymą iš savo sutuoktinio. Yra tikimybė sulaukti palankių rezultatų teisiniuose reikaluose ir egzaminuose. Venkite negatyvių žodžių ir būkite lankstesni. Į savo veiksmus ir darbus žiūrėkite atsakingai. Svarbesnė savaitės diena jums gali būti pirmadienis.

VĖŽYS

Turėsite progų prasmingai panaudoti savo savybes ir protą. Tiems, kurių veikla susijusi su mada ir grožiu, teks būti labiau kūrybiškiems. Santuokoje jausite abipusį artimesnį ryšį. Stiprinkite savo fizinę ir emocinę sveikatą ir saugokitės peršalimo. Nepasiduokite įvairiems gandams. Venkite skolinti pinigus. Būkite atidesni pirmadienį ir antradienį.

LIŪTAS

Galite gauti naudingų finansinių pasiūlymų ir sumažinti savo išlaidas. Veikloje ir namuose jausitės reikalingi. Darbe turėsite labiau stengtis, dėl to galite jausti nuovargį. Rūpinkitės tais žmonėmis, kuriuos jums atsiunčia likimas ir jums bus atlyginta. Nesikiškite į svetimus reikalus. Skirkite pakankamai dėmesio savo artimiesiems ir būkite nuoširdūs.

MERGELĖ

Darbe sulauksite palaikymo ir padrąsinimo. Įvykdysite, ką suplanavote. Nesusituokę žmonės gali gauti pasiūlymą tuoktis. Šis laikas nepalankus keisti savo profesiją. Nevertėtų kitiems primesti savo nuomonės ir patarimų, jei jūsų neprašo. Laikykitės saugaus atstumo nuo netinkamos kompanijos ir nepatikimų žmonių. Galite sulaukti priekaištų iš jaunesnių giminaičių.

SVARSTYKLĖS

Išliksite pozityvūs, linksmi ir skirsite daugiau dėmesio savo šeimai. Jausite komfortą. Sugebėsite laiku atlikti visas užduotis. Būsite dvasingi, atlaidūs ir lengvai išspręsite iškilusias problemas. Venkite žalingų įpročių. Vertėtų nesiskolinti pinigų ir būti atsargesniems kelyje.

SKORPIONAS

Jausitės dvasingi ir ieškosite nuoširdaus bendravimo. Sulauksite įvertinimo už savo efektyvumą ir darbštumą veikloje. Sieksite savo tikslų. Sulauksite artimųjų ir draugų palaikymo. Dirbantys gamybos srityje gaus daugiau užsakymų. Jūsų moralus elgesys bus įvertintas ir savimi labiau pasitikėsite. Šią savaitę stenkitės kontroliuoti savo pyktį ir būkite pakantūs su pagyvenusiais žmonėmis.

ŠAULYS

Šią savaitę dalyvausite kūrybinėje veikloje. Jausite paramą iš sutuoktinio ir kartu praleisite įsimintinų akimirkų. Būdami kantrūs išspręsite problemas. Prieš dalindamiesi savo mintimis su draugais gerai jas apgalvokite. Venkite ginčų su vyresniais. Skirkite mažiau dėmesio negatyviai informacijai ir dažniau ieškokite jus įkvepiančių žinių. Antradienį ir trečiadienį būkite atsargesni ir apdairesni.

OŽIARAGIS

Sulauksite palaikymo ir dėkingumo atlikdami savo pareigas. Jūsų planai gali būti sėkmingi. Jausitės įvertinti ir pagerbti už savo darbus. Santykiuose tvyros ramybė ir meilė, būsite nusiteikę romantiškai. Išlikite pozityvūs. Nenusiminkite, jei negalėsite parodyti savo sugebėjimų, tam palankių progų bus ir vėliau. Didelis darbo krūvis gali jus išvarginti, tačiau viską atpirks šventinė nuotaika ir sulauktos padėkos už jūsų pastangas.

VANDENIS

Darbe galite sulaukti naudingų pasiūlymų. Santykiuose jausitės mylimi ir vertinami. Protingai leiskite savo pajamas, nepasiduokite tik jausmams. Būkite kantrūs savo klientams ir stenkitės jiems parinkti tinkamus žodžius. Sprendimus priimkite viską gerai apgalvoję ir neskubėdami. Daugiau dėmesio skirkite savo mitybai ir valgymo įpročiams. Išlaikykite savo protą ramų ir pozityvų. Savaitės viduryje neplanuokite nieko svarbaus ir būkite atsargesni.

ŽUVYS

Šią savaitę sulauksite įvertinimo už savo sunkų darbą. Turėsite daugiau entuziazmo. Jausite padidėjusią savivertę ir pasitikėjimą savimi. Jūsų sutuoktinis bus gerai nusiteikęs ir jums norėsis daugiau laiko praleisti su šeima. Bus produktyvus laikas veikloje ir karjeroje. Atsargiai ir apgalvotai priimkite visus gautus patarimus. Prieš dalyvaudami jums pasiūlytame projekte, atidžiai susipažinkite su visomis jo siūlomomis sąlygomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant